שישור מוצרי לינקין...

SAMAR

New member
שישור מוצרי לינקין...

הרבה שאלות נשאלו בנושא.. דנו בהם בלי סוף ותמד יש משו חדש
אז הנה, שרשרו לפה, אם יש לכם מוצרי לינקין מהיכן הם, והיכן ניתן להשיג בארץ. בירושלים, במדרחוב, מספר מטרים מכיכר ציון נמצע, "טרנד" שם ניתן למצוא חולצות [משו כמו 60-80-, כובעים, תיקים, סיכות[6 ש"ח], מחזיקי מפתחות [10 ש"ח] וכד'.

mirrra

New member
אין לי הרבה

מחזיק מפתחות תומר, דיזנגוף סנטר- 20 שקך סיכה תומר, דיזינגוף סנטר- 5 שקל אהה...כן.

Lp Fairy

New member
הממפ אז ככה

יש לי 4 חולצות של לינקין פארק אחת מהשוק (שוק רמלה לוד...כול יום שני ליד מגה...רק קרייתים..מה שאין פה יודעים איפה זה..) כול אחת עלתה לי 40 נראה לי שתיים מגימיק שזה ברחוב הרצל 34 או 36 בחיפה אחת עלתה 40 ואחת 60... אחת מטרנד בירושליים (ד"א זה ברחוב משה לונץ המממפ מספר 5 נראה לי..) עלתה לי 80 (היא ארוכה) יש לי כובע מצחייה של לינקין גם מטרנד לא זוכרת כמה עלה...יש מצב ל30 או 40 יש לי 3 סיכות 2 מטרנד כול אחת 8 או 10 ואחת מתומר 5 שקל (תומר= דיזנגוף סנטר ת"א) שרשרת שכתוב עליה לינקין פארק מתומר מחזיק מפתחות מתומר 2 דגלים..אחד מרוקר (יש באינטרנט) ואחד מפולין...(שוק זאקופנה למי שנוסע בקרוב..חחחח) פוסטר גדול מהפנינג.. מגן זיעה של לינקין פארק מתומר...[= (נוגה קנתה לי ליומולדת!!!!) ו..נראה לי שזהו..[= אז לסיכום אפשר לקנות בטרנד..בגימיק..בתומר..ובשוק רמלה לוד..[=

®NuLy®

New member
Me../images/Emo9.gif

אין לי הרבה חחחח 2 סיכות מטרנד (ירושלים) 2 פוסטרים גדולים מהפנינג

Beautiful Scar

New member
אני:)

צמיד לינקין פארק קניתי בחול
פוסטר שהוא עכישו של גל
עלה 55 שקל בחנות בעפולה עזבו
חולצא שעלתה לי 80 גם בחנות בעפולה וגם עזבו
אין לי הרבה נמנמ דיסקים גם. וסיכה ונמנמ זהו

amirkula

New member
אני

שני פוסטרים של לינקין מהפנינג 2 חולצות 20 שקל Bגוד בבוגרשוב ליד דיזנגוף סנטר וזהו

למעלה