שישופינג

xhui09

New member
שישופינג

אני לא מבינה.

בארה"ב יש BLACK FRIDAY ואפחת לא קישרה אתרי ספורט שווים ?

אני משוטטת כבר שעתיים ולא מוצאת כלום

מיס פט L

New member
לא מבינה בזה הרבה(ומחפשת מעיל גשם/רוח לרכיבה)

אבל אם הבנתי נכון, הבלק פריידיי הוא בחנויות. באתרים זה יהיה ב-cyber monday, מחרתיים.
ניסיתי לחפש מעיל שיהיה אטום לגשם+רוח וגם נושם אבל המחירים די
יש למישהי המלצה? וגם לאתר ידידותי לצורכי הזמנה לארץ.

מור שלז

New member
בדיוק אתמול אספתי מהדואר את המעיל החדש שלי

אני הזמנתי ב-wiggle מעיל לרכיבה שמתאים גם לתנאי גשם כבד.
כבר הרבה זמן שאני מחפשת מעיל שאפשר לרכוב איתו גם במבול מבלי שהמים יחדרו פנימה (בדרך כלל הם חודרים דרך התפרים). במעיל הזה יש מתחת לתפרים הדבקה, כך שהמים לא חודרים דרך התפר. עוד לא יצא לי לחנוך אותו, אבל מ-reviews שקראתי אני מאמינה שהוא יעשה את העבודה, ונחשב ליחס מעולה של מחיר/תמורה.

זה המעיל שאני הזמנתי:
http://www.wiggle.com/dhb-ladies-signal-jacket/

אבל אני מזהירה אותך שהוא נראה לי מאוד חם ולא מספיק מנדף. בתור מעיל רוח/גשם קל - הייתי הולכת על משהו יותר מאוורר.

עוד דבר, אני ממליצה לחפש מעיל עם שרוולים מתפרקים, וככה אם לא יורד גשם, ואת מתחממת בריצה את יכולה להוריד את השרוולים ולהשאר עם וסט. וככה את לא סובלת מאפקט הסאונה שיש למעילים האלו. אני מאוד אוהבת מעילים כאלו, יש לסוגוי, לפרל איזומי ולאדידס ולטעמי הם פתרון נפלא.

מור שלז

New member
גם אני בדקתי באתרים הקבועים שלי

ולא ראיתי מבצעים מדהימים/מפילים....
פה ושם הנחות, אבל לא משהו מיוחד

אין ארוחות חינם...

מה שבמבצעים הסטריים בשישי-השחור הוא בדרך כלל הסחורה שהחנויות רוצות להפטר ממנה - חיפשנו טלויזיה וראינו רק דגמים מיושנים יחסית. הדגמים החדישים והשווים, כמה מפתיע, לא היו בהנחה. מה שנקרא, אני אישית מאוד התאכזבתי.

ציוד ספורט שווה יורד במחיר לקראת סוף העונה: אופניים קונים בספטמבר, ציוד חורף קונים בפברואר-מרץ. את האופניים הסגולים שלי (Kona Dr. Lisa) קניתי בינואר, ממש לפני שהחנות רצתה לפנות את המדפים.

ועוד שאלה: למישהי יש ניסיון עם חזיות Moving Comfort? הביקורות מעורבות משהו, למרות שבאתר הדגמים נראים חמודים להפליא.

SarahPa

New member
מה שאני יכולה להגיד זה

שחייבת למדוד מס' דגמים, לפחות בפעם הראשונה, לפני שאת מזמינה מאתר.
יש הבדל גדול בין תמונה לבין איך שזה מונח על הגוף.
גם כדי להרגיש את החזיה אם היא מספיק תומכת, לקפוץ איתה קצת ולהרגיש אותה.
מובינג קומפורט חזיות מעולות, אבל לא כל דגם מתאים לכל אחת.
למשל, רק השבוע מדדתי חזיה דגם פיונה שנחשבת לאחת הדגמים הכי פופולרים והייתי סקרנית לגביה, אבל לי היא לגמרי לא מתאימה....

נראה לי שכולן מרוצות ממנה

חוץ ממני

יש לי צלעות יחסית בולטות ולא מצאתי דגם שמתאים לי, ובסוף קניתי אחת שממש לא התאימה לי ומסרתי אותה (לדעתי, למישהי שמאד מרוצה).

אני מאלו שמאד מרוצות. הראשונה היתה פיונה

מלפני שנה יש לי דגם אחר שדומה יותר לטופ אבל עם רכיסה מאחור. נדמה לי שזה ג'ונו.
כמו שכתבו לך. חזיה מעולה. יש המון דגמים ולכן כדאי למדוד ולהבין מה טוב עבורך.

מרב הצב

New member
חזיות מעולות לריצה

אני אוהבת ש'מחזיק חזק' ולא קופץ לי, אז ממש אוהבת את החזייה הזו. לא משפשפת, הכל ארוז היטב ושווה את המחיר.
'מתה' לחזור לריצה, אבל הרגליים... שברי מאמץ שחוזרים כל פעם שמתחילה לרוץ. עצה למישהי?

למעלה