שישה ושמחו

d r o r y

New member
דעתי....

אני אומר לכם שאף אחד מאלה שדיברו עליהם כביכול כמועמדים להדחה לא יודח ביום רביעי. הרי זה תכסיס קבוע של ההפקה- להראות לנו מי לכאורה נמצא בסכנת הדחה ואז פתאום כשמגיע הפרק ואיתו מועצת השבט מדיחים מישהו שבכלל לא היה על הכוונת. אם אתרגם את זה למצב הנוכחי, אז לא זיו, לא אגלנדר, לא ליאורה ולא שי יודחו. אם גם שמתם לב, אז כשהראו את הקטע של כיבוי הלפיד הצפוי לקרות בפרק הקרוב, לא שמענו את גיא מכריז "השבט אמר את דברו". אולי זה רמז לכך ששוב פעם זאת לא תהיה הדחה רגילה, אלא משהו בסגנון הדחתה של נטלי לא מזמן (להזכירכם, הבחורה פרשה על דעת עצמה). לגבי כל הביקורת שיש כאן על ליאורה, אני חושב שהיא לא בצדק. לדעתי, אם יש בחורה נורמלית העונה שקצת יודעת לשחק וקצת יש לה עמוד שדרה אז זו ליאורה (יחד עם ליעד, כמובן). היא יוזמת, היא פועלת, היא חושבת קדימה ולפחות מנסה ליצור מהפכים, גם אם לא הולך לה עד כה (אחרי הכל, עם מי יש לה לדבר בכלל??? עם ריקי? עם אביגיל? עם הדס? עשו לי טובה....) לדעתי, היא עושה ממש בשכל שהיא עוברת לבריתו של טלכו, מאחר ושם היא תסתדר הרבה יותר טוב. הרי יותר גרוע מבברית המקורית שלה לא יכול להיות. אולי בקבוצה של טלכו יתנו לה יותר במה ויותר אוזן קשבת. וליאורה צריכה את זה. היא לא חייבת לאף אחד כלום ולא חייבת להשאר בבריתה הנוכחית רק בשביל לגמול לטל א'. ממש לא! אם הוא באמת רוצה אותה כבת ברית אז שיעבור יחד איתה לברית השנייה, הרי גם ככה שמה יש לו הרבה יותר בני ברית מקוריים מטינאגו. ערב טוב!

omer719

New member
שוב ביקרות קולעת בול ../images/Emo13.gif

בקשר לשאלתך, לדעתי העונה הזאת גיא השתפר מעט לעומת העונות הקודמות. אבל עדיין יש דרך ארוכה. וגם ג'ף בעונות הראשונות היה מאוד אנמי, ובכלל לא היה את הקטע של ההסברים תוך כדי האתגר שמאוד חשובים לדעתי. אז אולי עוד יש תקווה

למעלה