שיר

שיר

את כמו מחלה באה, הולכת אין לך תרופה את רק מתחזקת אין לך מקום כאן אין לך אצלי בלב לכי מכאן, את סתם הורסת זה לא שווה את הכאב. חום בגופי עולה כמו טפסן על הר עולה. ואני לפעמים עוצרת אותה אך לא תמיד מצליחה היא עולה לפעמים מנצלת, כול עובדה היא יודעת איך לטפס אליי לשלב הבא.

Spotless Mind

New member
כן נכון...

ממש התחברתי לזה, עם כול מה שקרה לי בשבועיים האחרונים...

תגובה לכול אלו שהגיבו:

פשוט אין לי כוח לכתוב לכול אחד א' תודה
ב' מה שמצחיק שכול אחד התחבר לזה שונה, כי -ושים לב כאן הדר-אני בטוחה שאף אחד לא קלע לנושא שכתבתי עליו, אם מישהו [*אהמ הדר* ] רוצה מאוד לדעת על מה כתבתי, שישלח לי מסר, חחחחח....אבל לא בטוח שאגיד מה...טוב, כנראה שלא.. זו המחמאה ,בעיניי, הכי יפה, שאומרים לי שהתחברתי...תודה לך ותותי, תודה לך, מצידי תחזרי אלף פעם, זה תמיד כייף...

toty17

New member
האמת!?

אני מרגישה שאני קצת חוזרת על עצמי...ממש כמו תקליט שבור. את מוכשרת!!! לכי עם זה הכי רחוק שאפשר!!! השיר מקסים...הפעם ממש הרגשתי שזה מהחיים שלי.. מ-ו-כ-ש-ר-ת-! you go gril!!! =) =) =)

חחח לא הבנת....

התכוונתי בגלל הכותרת של ההודעה הקודמת של אחד מהאנשים פה [נראה לי של תותי] אז חשבתי שזה משהו לא טוב... -ושתבין, אני שמחה לקבל ביקורות לא טובות..לא שאני מתלוננת, רק פירגונים יש פה...חח...איך זה נשמע

toty17

New member
ביקורת לא טובה!?

על הדברים שאת כותבת!? לא נראה לי... =)

את יודעת...

אני מחכה לביקורת כזאתי..המילים "לא טובה" אלא בונה... כי אני גם רוצה ללמוד, אולי אתם לא מורים לספרות..אבל מכול אחד אפשר ללמוד =] חחח תודה...

זה שיר...

שראוי שינתחו אותו בשיעור ספרות! לא כמו השירים המעפנים של נורית זרחי.... מאוד, מאוד, אבל מ-א-ו-ד יפה!!!

ואם לא הסברתי את עצמי כמו שצריך....

אז אני מתכוונת שזה שיר מדהים ועמוק ושכל שיר שלך שאני קוראת אני מתרגשת מחדש. אל תפסיקי לכתוב אף פעם!

אוהו....

קודם כול, תודה לך, אפילו תודה לא מספיקה כאן.. ב' אל תשווי אותי למשוררים דגולים אחרים ממני שאת דגולתם הוכיחו כבר אנחנו לומדים את ביאליק, את נורית זרחי אני לא זוכרת, אבל מה שאנחנו לומדים מוצא חן בעיניי אני חייבת להודות שהייתי שמחה אם היו מנתחים את השירים שלי, כולם אוהבים להיות במרכז העיניינים =] למען האמת, ניתחתי פעם [בערך] עם מורה לספרות שהייתה חברה שלי אז הייתי מראה לה והיא הייתה שואלת את השאלות הנכונות לאותו שיר... טוב, אני לא אתווכח איתך כ"כ...חחח...*מסמיקה*..המון תודות לך, אני פשוט רואה בזה כדרך לפרוק את הרגשות שלי מעל לכול, ואח"כ שיר.

למעלה