שיר

שיר

שאור דולק בחלונך נדלקת בי תקווה מרגיש אני בחזרה המון חום ואהבה נר דלוק על שולחנך מזכיר לי את יופייך ובצילו המרקד מדמיין אני את חום גופך מחכה לך שעות מתחת לחלון ביתך הקר ומרגיש איך ליבי בתוך תוכי כאילו נעקר מחכה שתחזרי אליי במהרה אהובה שלי ואזעק לעולם יפתי את שם רק בשבילי אלחש בשמך שתבואי אליי במהרה כסופה שמתשתוללת בתוך המערה ותבואי את אליי מתוך האפילה ותשובה ממך אקבל ולא רק שאלה השמש השוקעת נוטעת בי אושר ושמחה מרגיש איך עוברת בי עוצמתה וגם כוחה כותב אני על החול הקר את שמך אהובתי מחכה ימים אין ספור שתחזרי את לנשמתי גלי הים מתנפצים ברעש בגרגרי החול לחבק אותך בחזרה ולקבל ממך את הכל הרוח הקרה שנושבת מעבירה בי חום וחיבה בואי ואקבלך בחזרה אותך מכל האהובה אלחש בשמך שתבואי אליי במהרה כסופה שמשתוללת בתוך המערה ותבואי את אליי מתוך האפילה ותשובה ממך אקבל ולא רק שאלה חוזר אני בשביל ביתך בצעדים כושלים מביט למעלה לשמיים ורואה כוכבים נופלים כוכב זוהר שבשמיים מאיר לי את חדרך ושביל החלב שברקיע מצייר הוא את גופך זוכר אני אותך אהובתי את המגע החם מחפש בחדרי ליבי אני ולאן הוא נעלם רוצה שתחזרי במהרה אהובתי היקרה וקבל אותך בחזרה כנסיכה בתוך הכרכרה אלחש בשמך שתבואי אליי במהרה כסופה שמשתוללת בתוך המערה ותבואי את אליי מתוך האפילה ותשובה ממך אקבל ולא רק שאלה אני מחפש אנשים שילחינו או יראו את שיריי מי מכיר ויודע שישאיר הודעה

שמים1

New member
נר הלילה

עיניך זוהרות כנר לילה בוצרות בגופי בבציר חשק הזורם אל מחזור הדם בכדוריות חדווה מתפתלת. תשוקות יוקדות נוגנות בכינור נפש וצלילי עדנה מתפתלים אל חלל . אם יש בך געגוע שזור בפרח יוקד ארגמן כמתק שפתותי היוצקות חותם תשוקה על שפתותיך.

המונשרי

New member
אימרי מילים של געגוע

פסוקים מארץ לא נודעת אדמה של אש אפילה בבכי נוגעת זמר מלחש זר פרחי מילים של פעם עם ריחות של אז לבנה כסופה נוגעת בקרני הפז בכי של איש אולי של ילד אופל מלחשש המחוג סב לו בשקט רבע לחמש

למעלה