שיר...

שיר...

הפגנת אהבה: אני אוהבת אותך, אתה יודע כנראה שזה יותר מידיי מובן מאליו ולכן זה פוגע. אני מתגעגעת אליך, אתה יודע כנראה כבר שכחת איך זה מרגיש. כנראה כבר הזמן עבר, את שלו עשה הזמן לא מעניין אותי להכול אני מוכנה. רוצה אותך, ככה בשתי זרועותי, לחבק אותך כמו שעוד לא חיבקתי מימיי. רק להרגיש אותך, לדעת שאתה קיים זה חשוב לי כמו שחשוב לך, לדעת שאני שם. כשאתה צריך אותי אני ישר מתייצבת. וכשלי עצוב אני אלייך ניגשת. כי זה לא מספיק להרגיש אהבה זה לא מספיק להרגיש משיכה, התקשורת ביחד- משלימה את הנוסחה. אז אולי עברתי לכתיבת שירים אבל חשוב לי שתדע שאיתך, אני בעננים.

שיר יפה אבל את אמורה להכניס אותו

לשרשור שירים

תודה ../images/Emo24.gif

אבל בשירשור השירים זה לא שירים שאנחנו כתבנו, אז ראיתי לנכון לא לכתוב את זה שם. תודה.

count on me

New member
וואווו

הצלחת להטיס את מחשבותי מעט אל העבר.... שיר מדהים... ולגלות לך את האמת??!? -- > אין לי מילים..!! חח אבל הצלחת לגרום לי לחשוב, להרגיש, להתרגש ולהתחבר!!! גדולה גדולה אתת!! אוהבתת אותךך!!

תודה ../images/Emo24.gif

תודה מותק... אין עלייך, את עם התגובות שלך את כול פעם גורמת לי לצאת נבוכה. חחח אין לי מה לומר תודה לך, את דוחפת אותי עם כול מה שאת אומרת... =]

tal 05

New member
חנוששש...שיר מקסים!!

חייב לָחן. גם בי (כמו לאדר) זה עשה משהו.

טלצ'וק!!!

תודה רבה מותק!!! מז"א "חייב לָחן" חחח לא הבנתי..נראה לי... תודה רבה, חח תיארתי לעצמי שזה עשה משהו..;)

tal 05

New member
....

לָחַן (אם ככה מנקדים את זה), מוזיקה. הבנת למה התכוונתי?

count on me

New member
קצב לשיר, שיר שיש לו מנגינה...

למרות שחלי נראה שלשיר הזה יהיה יותר קשה לעשות לחן..(מנגינה) יש שירים שיותר מתאים. אבל עם רוצים הכל אפשרי, ושמודבר לא ימנע מאפחד לעשות משהו שהוא רוצהה!! בהצלחה בכל מתוקה, מעריכה אותך המון, את יודעתת!! אוהבתת!

tal 05

New member
אני חולק על דעתך.

אני לא חושב שזו תהיה בעיה להלחין את השיר הזה. הוא שיר שתתאים לו מנגינה רגועה. אני בכלל חושב שהמילים לא צריכות להשפיע על הקושי של הלחן, פשוט צריך לבחור באופי של המנגינה שתתאים לתוכן עצמו. המילה-כמילה,לא צריכה להשפיע אלא המילים כתוכן,מקווה שהצלחתי להעביר מה שניסיתי להגיד.

count on me

New member
אמרתי בלתי אפשרי?!?! אהמממ

ובחיים, אם לא נחלוק אחד על השני - העולם יהיה משעמם ופשוט- צריך קצת פלפל, לא? !! לא כך, גאון מסתורי ?!? יש דיונים יותר מעניינים לחלוק דעה...אתה מוזמן לחלוק עימנו את דעתך... :) חג שמח והמשך חופש נעים...:)

אני חושבת כמוך..

אפשר למצוא לחן לשיר הזה רק שאני לא מלחינה...חחח- יש הצעות?! והבנתי את כוונתך- לחן=מנגינה..

pilpelmemule

New member
אם הוא יהיה עם מבנה (בית, פזמון)

וכאלה יהיה טוב יותר אני מניחה כדי להלחין
אבל איך שאתם רוצים..

למעלה