שיר

שיר

דבר אל העצים והאבנים דבר אל עצים ואבנים, דבר אל העלים הצהבהבים הנושרים מהעץ המכסים את הסלע הקשה שמתחתיו. דבר אל עצים ואבנים. ואל תמנע מלדבר גם אל אבני החצץ הקטנטנות ואל גרגרי החול המפוזרים בצדי הדרכים... כי עור התוף של השומע הוא העולם כולו וכל אבן וכל גרגר חול מדברים בשמו... בברכת טוב, פרי מגדים

עננים.

New member
ברוך הבא פרי מגדים ../images/Emo39.gif

מהיכן אני זוכר את השם שלך?? מגרד את הראש, חושב, לא מצליח לזכור מחייך ובתשובה לפתיח שלך שיר תגובה הקשב הקשב לעצים גם בהם צורת חיים הקשב לאבנים יש להם בשבילך מסרים הקשב לעולם, עולם של רעשים הקשב לעוצמה של כוח החיים הקשב!!! הקשב ללבך המתקתק כשעון הקשב לדמך הזורם באון הקשב למגע בעור גופך הקשב לנשמתך הדורשת אהבה הקשב!!! הקשב ללא רצון לומר הקשב ללא צורך להגיב הקשב ולמד מה שרצית תמיד עננים מקשיב

עננים.

New member
ליאת - חירזתי בשבילך ../images/Emo8.gif

ליאת את כבר קיבלת והשמח לתת לך עוד אחת מחייך מי אמר לי את מי חשב כי לי רק את למה אחרים חושבים שאת ובשביל מה את בת / באת כאשר נולדת הוריך היו מאושרים שם נתנו לך שם בתולים ואת אושרם חלקו עם אחרים באומרים לי את, לי בת, בת אורים והיום ליאת בוגרת לנשמתך כבר דורשת את אותם דברים ברורים שכולנו שואפים מחפשים ואת ליאת מה תבקשי למה לתעתע בנשמתי לי-את לא לי צאי לחופשי ותני דרור לרגשותיך את לא לי-את את של עצמך בנפשך ובחיוכך צאי שחררי את אורך למען עצמך נשמתך והאירי את סביבתך באור השייך לנשמתך כי לא ליאת את את רק לעצמך, את מחייך כן זה רק בשבילך עננים יום קסום

ליאת1

New member
וואו

עננים- אתה משהו משהו... תודה רבה רבה. מעומקא דליבא (=מעומק הלב,בארמית) מאד נהנתי. מליאת

למעלה