שיר

שיר

השמיים, הים האדמה, האויר העננים, הנשימה, כולנו שואפים אותה שאיפה, ולכולם אותה התרופה.. לכל אחד השמש זורחת, לכבוד כולם הצמחייה פורחת, הכל שייך לכולם, אז למה לכבוש את העולם? עולם ללא גדרות, ללא חומה, ללא גבולות, והרים גבוהיי קומה הם אשר יפרידו בין מדינות. השקיעה ושעות דמדומים, הירח ונצוץ הכוכבים, החי הצומח, העולם לא רוצים שנכבוש אותם. עולם ללא גבולות, ללא חומה, ללא גדרות, ואת אמא אדמה יחצצו רק נהרות. אז למה לחזור לאחור? ולחטט בעבר השחור? אם יש קצה קטן עם אור ובתוכו קיים המזור: "עולם ללא גדרות ללא חומה ללא גבולות ואדמת העולם כולה, אומה אחת לכל הנפשות"

Ragamala

New member
שיר יפה אבל מפחיד

אם לא יהיו גבולות ולא מחלוקות והכל שייך לכולם, וכולם אומה אחת, זה מצב של כוח מוחלט לשליט. ברגע שכולם יהיו תחת שילטון אחד, אלו שיהוו את השילטון הזה יהיו בעלי כוח אבסולוטי, וזה, כידוע, משחית את נפשו של אדם. אני דווקא חושב שהמצב הקיים הוא המצב האופטימלי ולצערי חלק ממה שמניע את העולם ואת האנושות הם המלחמות. אם כולם יהיו אותו דבר וללא סכסוכים יהיה פה עולם של שיכפולים. כולם חושבים אותו הדבר. עד כמה שאני שונא מלחמות, אני חושב שיש להן חלק חיוני בהתפתחות האנושות

לא צריך

לא צריך שליט באפוקליפסה שכזאת, זהו מצב חלומי ובדיוני לגמרי כי בתוכי עם כל הרצון והתקווה שסלאם בין העולם החיות הסביבה וכו' אני יודעת שזה לא יקרה לעולם... התכוונתי שיהיה חופש מוחלט לנוע על פני העולם כי תאכלס זה שייך לכולם.

למעלה