שיר...

nobayr

New member
שיר...

אני מחפשת שיר לאודישן... משום מה אני לא מצליחה למצוא שיר שמתאים לי :( יש לכם רעיונות לשירים? איזה שירים אתם שרים בדרך כלל באודישנים?

זה מאוד אישי

זה תלוי בקול שלך, בסולם שמתאים לך ובסגנונות שאת מצטינית בהם.

Cabaret

New member
יש לי חוש מצוין למצוא שיר לאנשים

אבל אני צריך לשמוע אותך קודם.. תתני תיאור של הקול שלך אם את יכולה, וגם תיאור חיצוני.

mishmishonet

New member
אני מסכימה עם כולם...

שיר זה משהו מאוד אישי...את חייבת למצוא שיר שאת מתחברת אליו, שתוכלי ללכת לאיבוד בתוכו... ומצד שני, גם שיר שמתאים ליכולות הווקאליות שלך. חוץ מזה, בדרך כלל אני מתאימה את השיר לסוג האודישן, לאן? אם הם מחפשים מישהי שתרקוד תשיר ותשחק אני אביא משהו כזה קופצני ורצוי ממחזמר כדי שיראה גם יכולות משחק בתוכו. אבל יכול להיות שאת רוצה להתמקד יותר בשירה. אז אם כן, אילו ההצעות שלי (שירים ששרתי בכל מיני אודישנים): 1.אפונה וגזר (נדוש, אבל תמיד עובד. בדוק.) 2.כל שיר מהמחזמר "שיקגו",ביחוד "רוקסי"(תקחי בחשבון שאצלי זה עבד עוד לפני שהסרט יצא. היום זה יכול להיות מאוס) 3."אם זו אהבה"(קלאסי,פשוט ויפהפה.) 4."בתוך"(קצת קשה,מכל הבחינות-אם לא התחברת-אז לא) 5."דמעות של מלאכים"(אם בא לך להסתכל בעיניים לבוחנים ןלראות אותן נוצצות...) 6."יום יבוא"(שירי נשמה תמיד עושים רושם של בחורה מקורית ומגוונת.) 7."פרנויה"(השיר בין ההכי קשים שיש,מיוחד ומקסים-לא לנסות בכח!) 8."נגיעה אחת רכה"(אם בא לך לרגש וגם להתרגש...) 9."ממריאה ברוח"(שיר נשי,כוחני ומאוד החלטי.הבעיה היא שהשיא הוא בסוף ובאודישן בודאי יקטעו אותך) 10."חשמל בכפות ידיך"(שיר מקסים שכיף לזרום איתו.יתרום לרושם של אחת עם השכלה מוזיקלית...) אני מאוד מקווה שעזרתי, ואם מבין כל השירים עוד לא מצאת את המושלם בשבילך רק תגידי ואני אמצא עוד המון...והכי חשוב, בהצלחה! לאן האודישן?

nobayr

New member
אוקיי...

קודם כל תודה :) האודישן הוא למחזה זמר. אני צריכה משהו שירגש את הבוחנים, ויכול להיות נחמד אם יהיה בו משהו משחקי. אף פעם לא למדתי פיתוח קול או משהו דומה ובגלל זה קשה לי למצוא שיר שאני מבצעת כמו שצריך. יש לי קול די נמוך, שירים משחקיים אני מבצעת בדרך כלל מצויין. אני מקווה שזה מספיק, ושוב פעם תודה :)

actress

New member
קחי משהו שיותר יתאים לך מבחינת הקול

והאופי... אם למשל את מחשיבה את עצמך בנאדם שקט ובעל קול נמוך את יכולה לבצע מתוך צלילי המוזיקה את מה ששרה חני נחמיאס והשחקנית מחול ואם זה משהו יותר עבה את יכולה לחפש לך מחזמר שהתפקיד הראשי היה בעל משמעות דוגמא: אני למשל ב 97 לקחתי את המחזמר "אלאדין" שהועלה בבימוי נתן דטנר ושיחקו חנה לסלאו
, ליאור כלפון, רובי דואניס ועוד רבים וטובים אחרים... וחנה שיחקה את ג'יני השדון בגלל שאני אנרגטית אבל אין לי כ"כ קול כמו שלה שיניתי את התפקיד ושאבתי מתוכו את מה שמתאים לי וככה אני מחכה לרגע שבו אציג אותו כי בנתיים עשיתי את זה בסדנא אבל באודישנים לתאטרון צה"ל התביישתי

mishmishonet

New member
אז יש...

אז אם תסתכלי ברשימה, תראי שיש שם כמה שירים מעולים עם הערות על האופי שלהם....מקווה שאחד מהם יהיה מספיק טוב...תודיעי לי מה שרת בסוף ואיך הלך...

הנה כמה רעיונות מהמותן

נסי את 'השיר של ג'ני' מתוך 'אופרה בגרוש' של ברכט. הוא נועד לקול נשי נמוך יחסית והוא מרגש וחזק מאד ("וספינה של פיראטים...") נסי את 'maybe this time' מ'קברט' אחד היפים והמרגשים בעיני. ב'עלובי החיים' יש כמה שירי נשים מעולים אבל אני לא זוכר יותר במדויק. תצטרכי להקשיב. בטח יהיו לי עוד כמה רעיונות עוד מעט.

למעלה