אני מסכימה עם כולם...
שיר זה משהו מאוד אישי...את חייבת למצוא שיר שאת מתחברת אליו, שתוכלי ללכת לאיבוד בתוכו... ומצד שני, גם שיר שמתאים ליכולות הווקאליות שלך. חוץ מזה, בדרך כלל אני מתאימה את השיר לסוג האודישן, לאן? אם הם מחפשים מישהי שתרקוד תשיר ותשחק אני אביא משהו כזה קופצני ורצוי ממחזמר כדי שיראה גם יכולות משחק בתוכו. אבל יכול להיות שאת רוצה להתמקד יותר בשירה. אז אם כן, אילו ההצעות שלי (שירים ששרתי בכל מיני אודישנים): 1.אפונה וגזר (נדוש, אבל תמיד עובד. בדוק.) 2.כל שיר מהמחזמר "שיקגו",ביחוד "רוקסי"(תקחי בחשבון שאצלי זה עבד עוד לפני שהסרט יצא. היום זה יכול להיות מאוס) 3."אם זו אהבה"(קלאסי,פשוט ויפהפה.) 4."בתוך"(קצת קשה,מכל הבחינות-אם לא התחברת-אז לא) 5."דמעות של מלאכים"(אם בא לך להסתכל בעיניים לבוחנים ןלראות אותן נוצצות...) 6."יום יבוא"(שירי נשמה תמיד עושים רושם של בחורה מקורית ומגוונת.) 7."פרנויה"(השיר בין ההכי קשים שיש,מיוחד ומקסים-לא לנסות בכח!) 8."נגיעה אחת רכה"(אם בא לך לרגש וגם להתרגש...) 9."ממריאה ברוח"(שיר נשי,כוחני ומאוד החלטי.הבעיה היא שהשיא הוא בסוף ובאודישן בודאי יקטעו אותך) 10."חשמל בכפות ידיך"(שיר מקסים שכיף לזרום איתו.יתרום לרושם של אחת עם השכלה מוזיקלית...) אני מאוד מקווה שעזרתי, ואם מבין כל השירים עוד לא מצאת את המושלם בשבילך רק תגידי ואני אמצא עוד המון...והכי חשוב, בהצלחה! לאן האודישן?