שיר

זאב לבן

New member
שיר

שלום לכל מי שקורא את זה סתם רציתי להוציא החוצה תסכול מסויים! לומדת איתי במכללה בחורה שמאוד מאוד מצאה חן בעיניי... ותמיד היא הייתה אומרת לי שאני חמוד ומקסים ומי שתהייה איתי תהייה מאושרת וזה מאוד החמיא לי וחשבתי שגם אני מוצא חן בעיניה אבל לא היה לי אומץ לדבר איתה עד שבסוף היא כנראה הבינה ואמרה לי את המשפט המפורסם ``בוא נישאר ידידים`` וזה מאוד פגע בי כי אם טוב לך ואת מחלקת מחמאות לכל עבר למה את פוסלת את ההמשך?? מציאות מה אני אעשה כשאראה אותך. ליבי נעלם דום כשאת עוברת ליידי רוצה ללחוש, רוצה לצעוק ``אני כאן תסתכלי`` אך מה שיוצא לי זה רק ``שלום`` קטן את ממשיכה ללכת וזורקת לעברי חיוך קטן חיוכך שעושה אותי מאושר מכל אך ריחך שנשאר עומד במקום גורם לי להבין שהכול זה... חלום!! H-)

ייטב

New member
משתתפת בצערך

אבל איך אומרים: ONE WOMEN TRASH IS ANOTHER WOMEN TRESURE. ותחשוב על זה.

ולחלום זה דבר רע....?

אתה אוהב אותה והיא לא מחזירה לך אהבה ... אתה חולם את דמותה .. מתקרבת אליך שולחת נשיקה .. אתה רוצה שהיא תבוא ותאמר לך אני אוהבת אותך .. התרצה להיות רק שלי ??. אתה חולם שאתה והיא ביחד אתה חולם על חיים משותפים יחדיו .. אתה מפנטז , אתה חי באשליות .. אתה צריך לקבל את העובדה שהיא לא רואה בך אהוב ליבה ... היא אוהבת אותך .. אבל בצורה אחרת .. היא אוהבת אותם .. אבל היא לעולם לא תהיה שלך .. היא מחמיאה לך כי כנראה אתה כזה .. קח את המחמאות שלה . ונצל אותם , הם לרשותך .. אתה מקסים .. אתה חמוד .. ומי שתזכה בך ..תהיה מאושרת בנשים על אדמות .. אבל היא ,, למה דווקא היא .. אתה רוצה דווקא אותה , אתה רוצה להיות איתה .. אבל היא לא רוצה לא רוצה אותך בצורה כמו שאתה רוצה אותה .. כדי לא לאבד אותה .. ואני בטוחה שזה לא רצונך .. תנתב את באהבה שלך לכיון אחר , לכיון שונה .. מי יודע אולי בעתיד ... שנראה כלכך רחוק .. היא זאת שתבוא אליך . ותרצה להיות איתך .. אבל עוד פעם אחרונה ... מי אמר שלחלום זה דבר רע???? שרון

למעלה