שיר

שיר

משעמם ליייייייייייייייייייייייייייי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי מש-ע-מם ל-יי פזמון: מש מש מש משעמם מם מם לייייייי

ועוד שיר (רק לקונפוז! לא להציץ!)

עירומך שרוע מולי ממתין בנשימה מתעמקת בולע אותך מבטי כל חלק בך סורקת ואז מושיטה אצבעות ונוגעת לא נוגעת מרפרפת מעל גבות שערך מעט פורעת מגעי בך גולש מלטף מעל לחיים ושולח אותות של אש אל רכות חיוכן של שפתיים וכמו נגיעות פרפר ממשיכה סיורי אל חזך ובאומץ שלא נגמר צונחת אל לב אגנך וכריות אצבעותי חשות את עורך נימתח למולן ואנקות תאווה חלשות מחדדות ומעיזות מגען עוטפת זכרות פועמת הנועצת בי עין גאווה וידי הרכה טועמת להטו של נס תאווה עטרתך אלי שולחת אותות של עונג נחשק שפתיי למולך פותחת טעמך בהן כה ימתק ריחך ממלא נישמתי אפי נקבר בשערך גאוותך ממלאה את גרוני הסוגר שריריו למולך יונקת לשד מעמקיך עסיסך פורץ לתוכי ואוקטבות שירת אנקותייך חותמות שיאי אהבתי *************************** חבוקים באדי תשוקתנו שטופים באור סהר קורץ לאיטו, מחלון חדרנו עוד בוקר-של-יחד פורץ

KONFUZ

New member
אני הרוס...

קחי ביס! קחי את הנשמה שלי! רק ספרי לי..אני בבלבלה? את מציאה לי חתונה או אונס? קונפוז(משיב בחיוב!!!) כפרה עליך..

KONFUZ

New member
עשיתי מספיק פדיחות להיום..

``מציאה`` ....(זה אומרים על סדינים לא?) את אוהבת אותי עילג?

מה יש?

נתחתן אני אאנוס אותך ואז אני אתאלמן אריה? איפה אתה??????????? תלתן חמודי? הילה? מישהו?????????. פסיפלורה (נימפוראלית בדימוס - מכללת שפיץ)

KONFUZ

New member
פוסי..

אחרי הפיתות..הלפאפל.. לא מגיע לי איזה קינוח.?? קונפוז(שאוהב תה עם נענע)

אני???????? חס וחסילה!!

אני סתם רוצה להשכיב אותו. אבל זה ביננו. אל תספרי לכולם.

ariegur

New member
שיר זימה מדהים !

חבל שביזבזת אותו על קונפיוז. אני לא הייתי קונפיוז משיר כזה מדליק. אריה

למעלה