שיר

שיר

נימאס לי להיות הילד הטוב . רוצה להיותר הילד הרע . לעשות דברים שמעולם לא עשיתי . לישתות הרבה ``לישתות ולעשן . או סתם לומר : שטויות ``(ענבל פרלמוטר) .... עכשיו אני אוכל יוגורט . נישפך על הריצפה . ... אולי אלך לצ`אט . אשתעממם עד מוות עד 11 . ויאללה . למיטה .

לא יכול ליזרום

פטריה נידבקת לאלון התפוז . לא יכולה ליזרום . אם היא תיזרום , לעולם לא תעמוד . ניסחפת עם הזרם בלי שורשים .

gilit

New member
סוף היום- גילית

סוף היום-גילית סוף היום, עייפה כבר נורא, כל מה שחשבתי שיקרה לא קרה, אבל רוצה להכנס לפה, ולקרוא את שבפורום קרה, אולי מחר תזרח השמש, ואקום רעננה לילה טוב גילית

תחילת היום

אני כבר רענן . מה שניפלא אצלי הוא שבצד ההנאה הבילתי פוסקת אני מרגיש שאני גם מיתקדם ומיתפתח כל הזמן. אפילו עכשיו , שאני הולך ומפטפט בקלילות . אני יודע שצומחים בי בחשאי כל מיני רעיונות פיסיקליים בלי להיתאמץ . אני כל הזמן קולט דברים ,מעכל אותם, מעבד אותם. ניפלא איך שהכל פועל אצלי. מה שאני רואה ? תפוז. החיים כבר לא יודעים מה לעשות בישבילי. כאילו לא מספיק כל השפע שקיבלתי,אז הגורל עוד מזמן לי,באמצע האינטרנט בבוקר ,מה?,תפוז . תפוז למיקרה שהיתעייפתי. זה לא משגע ? תפוז חנפן ,מחכה שאשב עליו,אבל הוא לא יזכה לזה,מפני שאני,תופתעו לישמוע , רענן ! יראה הגורל שהמאמצים שהוא עושה בשבילי לא משאירים עלי שום רושם.

למעלה