שיר

שי33

New member
שיר

הפעם אחרוג ממנהגי, ;-) , ואכתוב שיר שהוא לא שלי. מילים : אברהם חלפי לחן : יוני רכטר. עטור מצחך זהב שחור (אינני זוכר אם כתבו כך בשיר) מצחך מתחרז עם עיניים ואור, (אינני זוכר אם חרזו כך בשיר) אך למי שתהיי חייו מלאי שיר. חלוקך הורוד צמרירי ורך את בו מתעטפת תמיד לעת ליל לא הייתי רוצה להיות לך אח לא נזיר מתפלל לדמותו של מלאך ורואה חלומות עגומים של קדשה ולמולו את אשה... את אוהבת להיות עצובה ושותקת להקשיב לסיפור על קרוב על רחוק ואני, שלא פעם אביט בך בשקט אין קול ודברים שוכח הכל אודות אחרים. שוכנת נפשי בין כתלי ביתך ושבויה בין כתליך ממני נפרדת עת אני בגופי נפרד ממך. פרוש חלומי כמרבד לרגליך צעדי אהובה על פרחיו פסיעותיך לבשי חלוקך הורוד לעת ליל עוד מעט ואבוא אליך. ןמצחך העטור זהב שחור יקרב אל שפתי כחרוז אל שיר אז אלחש באוזנך עד בקר עד אור כשכור... עטור מצחך זהב שחור. ...ולמי שהשכיל לקרא עד הסוף השיר מוקדש לרמז... שי.

איריס 30

New member
בחירה מקסימה

הי שי בחירה מקסימה לחלוטין של שיר מיוחד. אני מקווה שמי שהשיר מוקדש לה יודעת להנות ממך שיהיה לך שבוע של כיף

taltallim

New member
אוייי....

אחד השירים האהובים עלי, במיוחד בביצוע של אריק אינשטיין... שי`קה, עוד כמה כאלה... ותצליח למחוק את כל ספקותי באשר להתפתחותו הנפשית והריגשית של המין הגברי... אתה חושב שזה רק פורום כזה, ווירטואלי ואנונימי שמוציא את המיטב מאנשים??? תלתלים.

ה-שונית

New member
מקור הספקות....

כתב את השיר גבר, בחר לשיר אותו גבר ואף גבר הוא זה שהביא אותו לכאן... אז אולי יש כמה גברים שקצת הצליחו להתפתח רגשית. אולם, אני מפנה אותך בצער רב לשירה של שרי42, איש בעל 1000 פרצופים... שם תוכלי אולי להבין את מקור הספקות. זה פשוט רק אחד מאותם 1000 פרצופים. שונית (שמקווה שזה הפרצוף הדומיננטי)

שבור

New member
יא ספקנית נרגנת

לכולם יש אלפי פרצופים למה להפוך זאת לדבר שלילי?

taltallim

New member
בתור אחת

שהצהירה כאן קבל עם ועדה כי סובלת מפיצול אישיות... קשה לי לראות כיצד זה אמור לשנות משהו... או לנחם משהו... אך בשנינותך כי רבה - אני בטוחה שתוכלי גם לכך למצוא פתרון יצירתי כשלהוא. פשוט אני.

ה-שונית

New member
מרימה את הכפפה...

על שני הפרצופים שהעדתי שקיימים בי לא נמנה פרצוף אלים. אולי זה חוסר טקט, אולי זה עודף כנות... אנא עארף... אבל בואי נשאיר לאנשי המקצוע להתפרנס ממשהו... שונית (שמקווה שהתשובה מספיק שנונה)

יפעת*

New member
לא מאמינה שאני יוצאת להגנתם

אבל אנחנו, מה אנחנו? שיות תמימות? רק טוב יש בנו, במין הנשי? כנראה שגם אנחנו מעוררות ספקות

יפעת*

New member
:cool: ;-) :)

ואללה שונית,את הראשונה שגרמה לי באמת באמת לחייך הבוקר תודה

שי33

New member
קדושה מעונן..

ואם את קדושה למה לא באת למפגש....והתעננו שלא להכירך? ;-(

ה-שונית

New member
היו שם...

אלים ואלות מלאכים ומלאכיות מה כבר סתם קדושה כמוני יכלה לתרום? ;-) שונית