שיר..........

שיר..........

היי, אני רוצה להקדיש פה שיר למישהו קרוב אליי, או לפחות שהיה. אני מאד מקווה שיקרא את השיר הזה ויזכר ... בבקשה : את מה שהיה בינינו כנראה שכחת את האור שנכבה שוב לא הדלקת אני כ"כ מתגעגעת לימים אחרים לילות בהם הייתי נעזרת בעזרת נשמתך האדיבה נתמכת ומקווה לראותך שוב בבוא הימים ראיתי אותך כאן מלא בכעס כתבת את כל שנקרה בדרכך רמסת אני יודעת הסיבה אותך כה ממרמרת ידועה לי העילה שאת לבך כך אוכלת אתה מאבד שליטה של אדם שקול אדם ששם לו למטרה פעל ללא קילקול מישהו ששום דבר אותו לא הכשיל רק כעס ואובדן עשתונות כך הפיל ובפעמים לי עזרת ללא דופי נשמתך לי כך נתת אהבת דאגת בימים קשים עמלת כשהיה לי רע על הלב התעניינת אכפתי ורגיש אותי כך הקסמת אני קוראת לך לחזור בעיניים דומעות אל תביט לאחור עוד לא אבדת עשתונות תהיה מי שאתה הגבר של השכונה גבר שלא מסתמך על אבר לא שוד ושבר אלא גבר שיודע לי לתת באהבה כמו גבר. אני רוצה להקדיש זאת לגבר עם לב שבור!! אותו הכרתי בצ´ט כשהייתי במצב נפשי קשה ושעשה למעני, מאמצים עילאיים להרים אותי מהקאנטים..... אחרי שראיתי מה עשה פה בימים האחרונים נתקפתי בהלם, ובהתרגשות רוצה להודיע לכולם שעדה אני למעשיו הטובים. מקווה שהבנתם כולכם שזה לא היה הוא האמיתי.

אני בעד להחזיר אותו לפורום

ואם יוחלט שלא,אז מספר מילות קינה: הוא בחור טוב ללא ספק הוא התמודד עם בעלי הכוח והשררה ללא מורא נלחם בגבורה אפילו כאשר הצד השני השתמש באמצאים לא הוגנים אין מה לעשות גבר החיים לא שוויונים ,העולם לא שיוויוני ובתפוז אין שוויון,זהו דרכו של עולם. מילותך חדרו שוב ושוב מבעד לשריון העבה ובשעה שהאויב נותר מפרפר לא ניתן לו אלא לשלוח סכין שננעצה עמוק בגבך. דמעות {מכירה אותך}זולגות נוגעות ללבי הפורום לא יהיה אותו דבר בלעדיך הייה שלום גבר.

אני בהחלט גם פועל לשם כך...

הוא יחזור לפורום...

למעלה