שיר

שיר

ביום ראשון תפוחי אדמה ביום שני תפוחי אדמה ביום שלישי תפוחי אדמה ביום רביעי תפוחי אדמה ביום חמישי תפוחי אדמה ביום שישי תפוחי אדמה ביום שבת ? לא זוכרת את ההמשך
יש לזה מוזיקה אבל אי אפשר לזמזם ברשת.

א ו ר1

New member
המשך השיר..

ביום שבת הפתעה נעימה שתי מנות תפוחי אדמה. שרנו את זה בצבא...

א ו ר1

New member
אלכסססססס!!!!

אני מבינה שאתה עדיין חולם על עוגת הגבינה של סוזיסול... הספירה לאחור מתחילה!!! אני חשבתי להביא לזאניה , אתה אוהב?

א ו ר1

New member
יופי !! כי אני מתה על איטלקי

ואני יודעת לעשות לזאניה ממש טובה עם פטריות ברוטב שמנת ועגבניות. ולמעלה אני מפזרת גבינת מוצרלה ועשבי טיבול טריים ישר מן הגינה הקטנה שלי. וואו עשיתי לעצמי תאבון...

AlteX

New member
והבטן שלי שואלת...

"סליחה, אפשר לקבל את מספר הטלפון שלך?"
...אצלי לזאניה וצעקות בחוף הים בשעות הערב (במיוחד אחרי איזה הייניקן) הולכות טוב מאוד ביחד!

PrettyBell

New member
יופי!

עכשיו גם אני רעבה ואין לי כח לצאת מהמיטה ולהכין לעצמי משהו. אולי אני אדחוף את הבעלי לכוון המטבח עוד דקה. פסטה אלפרדו.....אממממממ...ANYONE WANTS TO JOIN? בלה

א ו ר1

New member
אני מתה על פסטה אלפרדו...

אבל היום בצהריים הכנתי משהו מבית סבתא , תחתיות ארטישוק ממולאות בשר, ברוטב עגבניות ויצא לי ממש כמו שלה. יש לי סבתא מצרייה וסבתא רומנייה כך שאני טועמת משני העולמות.

PrettyBell

New member
בהחלט

אני אמנם צמחונית, אבל זה בכל זאת נשמע טעים. כמה שאני אוהבת לבשל....לא פחות מלאכול!

AlteX

New member
ואני אתמול אכלתי פסטה אלפרדו...!

אך, איזה תענוג!!!

לא אוהבת אוכל איטלקי

יותר מידי מוצרי חלב עם לקטוז!! הגוף שלי לא אוהב לקטוז ולכן המוצרים האלו לא נכנסים לפי ....

א ו ר1

New member
תראי אל מונית , אצלי בעדיפות ראשונה

זה מאכלי ים וסושי וגם אלכס מאוד מאוד אוהב. אחר כך אוכל ארופאי איטלקי, צרפתי... ולבסוף אוכל ים תיכוני אבל אין כמו אוכל של סבתא...אני לא אומרת אמא , כי אמא שלי לא בקטע של בישולים, למרות שגם היא עושה אוכל טוב.

../images/Emo9.gif מה יהיה? ../images/Emo9.gif

גם מאכלי ים לא אוהבת וגם לא סושי גם לא גלידה זה מצחיק אבל דווקא באוכל יש מעט מאוד דברים שאני אוהבת. נורא בררנית באוכל. בושה ונכלמת

PrettyBell

New member
אוף, מה יהיה?

כל פעם שאני אכנס לכאן תדברו על אוכל איטלקי (שאני הכי כהי אוהבת) ותעשו לי רעב בבטן??????

למעלה