שיר

נעמונת39

New member
שיר ../images/Emo23.gif

קיבלתי שיר מאדם יקר לי מאד, התרגשתי עד דמעות, והחלטתי לשתף אתכם. ילדתי אימרי לי ספרי מה עובר עליך כל השנים יודע אני שגם את לבד עם עצמך ואין אדם שיושיט ידו לקראתך אך גם אני עם אותו הכאב כאב של יום כאב של לילה אך הבטחתי לך ילדתי שעוד יבואו ימים ימים של אושר ותקווה בגן נטייל באחו בכל שביל שנרצה יודע אני שהבטחות לא יחסר אך הפעם האמיני זה שונה במקצת ולא כמו תמיד מבטיח לצאת לגנים שם השמש תזרח ותביא יום חדש יום שטוף שמש יום נהדר גם חוחית תצא ברינה יום חדש כבר עולה עכשיו ואני כאן איתך ילדתי אז לך איש יקר שלי אני רוצה לומר אני אוהבת אותךךךךךךךךךך

אפרת.א

New member
אכן מרגש...

כשהייתי קטנה אמרו לי שלבכות זה בריא כי..."זה מחזק את הריאות ומנקה את העיניים"...לבכות , מנקה את הנשמה - נותן חוסן וכוח להמשיך הלאה. לא נותר לנו אלא לעצור לדקות ספורות, לקחת נשימה עמוקה ולהמשיך הלאה! מושיטה ידי לקראתך, ובאותה הזדמנות מאחלת לך מזל טוב ליום הכנסו של בנך למצוות
נרים כוסית לחיים - לחייכם ולחיי כל עם ישראל אוהבת, איריס

י ע ל ו ש

New member
לנעמונת... באהבה..

לאהבה אין מילים אין דרך לבטא את כל מה שרוצים קל להבטיח רוצים לקיים והלב אוהב ורוצה המון לך לתת קל לחלום על אהבה ולעשות ולאהוב.. קשה יותר להגשים אבל אם רוצים את אור של אהבה מושיטים יד ליד השניה של האהבה ובאומץ באהבה ובכיף יוצאים לדרך חדשה באושר שבלב אין כמו הלב, לא רק משאבת דם וחיים הוא הוא גם מקור הכוח והאומץ לעשות דברים מהלב וגם אם לא קל אם רוצים ורק אם רוצים עם כל הלב הכל אפשרי.. ולך נעמושית ולמשורר השיר אהובך באשר הוא רק הצלחה מכל הלב ושנאחל שליבכם יהיה יחדיו או לפחות לצעוד בדרך של אהבה נפלאה הכל אפשרי השמיים הם הגבול ולך עלמתי היפה המקסימה והשובבה שרק טוב יהיה לך תמיד מכל הלב גם לי לא קל כידוע אבל אני נשארתי אוטימית למרות הכל אז רק טוב ואושר ושמחה לכולנו ומזל טוב כמובן לבר המצווה של השלישי והופה למכבי יאללה מכבי!!! באהבה יעל (יעלוש)

י ע ל ו ש

New member
לנעמונת... באהבה..

לאהבה אין מילים אין דרך לבטא את כל מה שרוצים קל להבטיח רוצים לקיים והלב אוהב ורוצה המון לך לתת קל לחלום על אהבה ולעשות ולאהוב.. קשה יותר להגשים אבל אם רוצים את אור של אהבה מושיטים יד ליד השניה של האהבה ובאומץ באהבה ובכיף יוצאים לדרך חדשה באושר שבלב אין כמו הלב, לא רק משאבת דם וחיים הוא הוא גם מקור הכוח והאומץ לעשות דברים מהלב וגם אם לא קל אם רוצים ורק אם רוצים עם כל הלב הכל אפשרי.. ולך נעמושית ולמשורר השיר אהובך באשר הוא רק הצלחה מכל הלב ושנאחל שליבכם יהיה יחדיו או לפחות לצעוד בדרך של אהבה נפלאה הכל אפשרי השמיים הם הגבול ולך עלמתי היפה המקסימה והשובבה שרק טוב יהיה לך תמיד מכל הלב גם לי לא קל כידוע אבל אני נשארתי אוטימית למרות הכל אז רק טוב ואושר ושמחה לכולנו ומזל טוב כמובן לבר המצווה של השלישי והופה למכבי יאללה מכבי!!! באהבה יעל (יעלוש)

למעלה