שיר... ^___^

Moondust

New member
שיר... ^___^../images/Emo41.gif

אז ככה, זה הולך לפי המנגינה של המומינים ואין לי מושג איך להמשיך... תעזרו לי.
שלום וברכה, ניפרד בשמחה, מרייסטלין... מכל הידידים, שהם לא משפחה של רייסטלין... מתניס וסער וקיט ה*ונה, וגדיל שהופיע כמו מתנה הגיבורים... הגיבורים...
אני לא יודעת איך להמשיך. מי מוכן לכתוב את הבית השני? ^_^

SaberTooth

New member
חחחחח.... נחמד.

אבל למה מרייסטלין
למה כולם כל כך מתעבים את רייסטלין
זה היה יכול להיות הספד נחמד לחלמיש
. אם כך, זה היה "וגדילן, ידית הדלת" או משהו דומה...
חסר כישרון שכמותי
.

ash 1

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה צחוקים!!!!!! חחחחחחחחחחח איזה מצחיק *מנגב דמעות* חחחחחחחחחחחחחחחחח

La Gamba

New member
את מוכנה לחפש בארכיונים את שלי?

עשיתי אחד של מכה אפורה, תחזור תחזור, וימים של שקט. אולי, יום אחד, אני אחפש את זה בעצמי)

Moondust

New member
אין לי כוח לחפש...../images/Emo41.gif

חפש בעצמך... בבקשה. אני סקרנית. וחוצמזה, שיר על רייסטלין, לפי הפזמון של סטן: אני קוסם אומלל יתום ויש לי אח תאום ואם מאביס אתחמק על כל קרין אשתלט את כולם אני מתעב ויש לי אבן במקום לב רק את דאלמאר, אני אוהב, מאוד אוהב...

Moondust

New member
אין לי כוח לחפש...../images/Emo41.gif

חפש בעצמך... בבקשה. אני סקרנית. וחוצמזה, שיר על רייסטלין, לפי הפזמון של סטן: אני קוסם אומלל יתום ויש לי אח תאום ואם מאביס אתחמק על כל קרין אשתלט את כולם אני מתעב ויש לי אבן במקום לב רק את דאלמאר, אני אוהב, מאוד אוהב...

Ophel McNeil

New member
אהבתי את השורות האחרונות. ../images/Emo13.gif../images/Emo117.gif

את כל השאר, כולל היר הקודם... וול.... לא.

ilbe182ebli

New member
אהבתי את שני השירים!

צריך להקליט את זה או משו...חחחחחחח.. יפה יפה

למעלה