שיר 80S ענק - מי מכיר?

redhead225

New member
שיר 80S ענק - מי מכיר?

שלום חברים וחברות, אנסה את מזלי בשנית - מכיוון שמומחיות חברי הפורום היא גבוהה, אני מאמין שההודעה הקודמת שלי פשוט נעחמה אי שם פה בסביבה. בקיצור, לאחר סדר שעשיתי בבית מצאתי מספר קלטות (איזה בעסה, האיכות כבר די ירודה) אבל היו שם כמה שירים נהדרים. ובואו נראה מי מכם יודע על מה אני מדבר: Jam On It של NewCleus - נדמה לי מאוסף של קולוסיאום (לא זוכר שנה). מצאתי אותו ב MP3 - *ענק*!! מה שאני לא מוצא, לא יודע מי שר ולא מכיר את שם השיר זה שיר שמילותיו הן משהו כמו: If you're looking for love, then follow me... We've got this house under arrest, he he - just follow me.... משהו כזה. בנוסף יש איזה שיר שמילותיו הן משהו בסגנון של (ואולי אני קצת טועה): Jumpy music, sleek DJs, sub machines and laser rays. Look out weekend coz' here I come, Because weekends were made for fun.... I work hard, every day It's just work - there's no play. With the boss, on my back, He don't give me any slack. Look out weekend coz'.....

redhead225

New member
הקפציישן - אולי בכל זאת?

הקפציישן - אולי בכל זאת? הקפציישן - אולי בכל זאת? הקפציישן - אולי בכל זאת? הקפציישן - אולי בכל זאת? הקפציישן - אולי בכל זאת?

alpha80

New member
עניתי לך על זה......

בשבוע שעבר, כנראה שלא ראית KRUSH - HOUSE ARREST

redhead225

New member
מצאתי + המלצה

טוב, אחרי שקיבלתי תשובה מ ALPHA (שוב תודה), הגעתי היום לעבודה (כאשר KRUSH מתנגן ש WINAMP - נון סטופ). כששאלו אותי מה אני כל כך מבסוט עניתי שסוף סוף מצאתי את השיר שכ"כ רציתי, ואז אחד החבר'ה אמר שהשיר הזה היה לו בתקליט הראשון שלו כתקליטן - הקיצר, חיפשתי בכל העולם כשזה היה מתחת לעיניים. תרשו לי להמליץ (מצאתי את שם הסולנית) על: Debbie Deb - Lookout Weekends Debbie Deb - When I Hear Music ואם כבר בשנות השמונים (ומי שמכיר את השירים שציינתי יודע לאיזה סגנון אני מכוון) - איך אפשר בלי סרטי ה Breakdance הנהדרים? מישהו זוכר את Ollie and Jerry - There's No Stopping Us? עוד מישהו בקטע הזה של אייטיז חוץ ממני? Malcolm Mclaren וכו'. ביי, RedHead

למעלה