שיר שנותן כוחות...

sahr12

New member
שיר שנותן כוחות...

``עיניך מספרות מה עובר עליך אם עצובים,קשים,או יפים חייך אור החיים הולך בעיקבותיך עוד תגשים את משאלותיך עיניך מספרות אם אתה אוהב אם יש בליבך צער או כאב עם החיים קשה להתמודד אל תנסה להסתיר את האמת כי עיניך אחי כבר אומרות הכל אותך לא צריך אפילו לשאול כי עיניך אחי עומרות הכל אתה מנסה אך לא יכול ובשמיים יושב הכל יכול עיניך מספרות את סיפור חייך אם רק תקרא אני אבוא אליך תמיד אזכור את חסד נעוריך אל תבקש רחם לא תמו תקוותיך עינך מספרות מה עובר עליך אלוהים ישלח ברכה במעשיך קרן אור שוב תאיר דרכיך כל החיים עוד לפניך כי עיניך אחי כבר אומרות הכל אותך לא צריך אפילו לשאול כי עיניך אחי אומרות הכל אתה מנסה אך לא יכול ובשמיים יושב הכל יכול...

שיר שמעורר תקוות

מקסים. אהבתי נורא. אני חושב שיש שיר של חיים משה שמזכיר לי אותו האם זה זה ? בכל מקרה, סער בוקר טוב לך, כיף לקוא את המילים האלה. חג שמח ! שלך, ענבר

דספרדו

New member
אחי

מעכשיו מאמץ ת`רעיון ומתחיל להסתכל בעיניים אז אם רואים מישהו מסתובב ברחוב ומביט לתוך עיניכם זה רק אני שמאחל חג שמח {רואה שהביקורת עזרה יא מניאק?! הנה `תחלת ... בסוף נצטרך עוד ``לעצור אותך``} מחייך סתם סתם בצחוק , לא להתרגש כולה אווירת החג התחילה מוקדם מידי אצלי באמת שרק טוב {לך תקע גולים או לא רק.. תבחר לבד} B-)

sahr12

New member
איזה ביקורת ואיזה נעליים...:)

תמיד הייתי כזה... אבל אז לא הסתכלת לי בעיניים... תיכף תעבור לי השפעת הכדור ששתיתי.. ואז ``אדליק`` את ענבר:) חג שמח גם לך...

סערק`ה..

השפעתי עליך יופי, הא? אני גדולה , בחיי את כל הטוב אני מוציאה ממך!!! חהההההההההההההההההההההההההההההההההההה (-:

sahr12

New member
הכל נרטב פה בחיי....

את כל ``הטוב`` את מוציאה ממני....:):) את יודעת מה משותף למרוקאי ולזרע...?? אחד למיליון יוצא בן אדם!..:) (בלי קללות)

עיניים

להסתכל בעיניים זה חשוב ולא לענוד את המשקפיים כי או אז מציצות העיניים ורואות משם...את כל הנשמה חשופה ופתוחה אז הבט הייטב לתוך העיניים אולי תגלה שם אדוות המשקפות לך ת`אמת בעצלתיים

למעלה