שיר שמתגנן בסרט "החומה"

רמי M

New member
שיר שמתגנן בסרט "החומה"

בסרט החומה- למי שזוכר..יש כזה ששרה אותו בחורה אחת ושומעים אותו ממש בשקט... אני לא יודע לתרגם אותו לאנגלית אבל אני זוכר את המילים בעיברית מהתרגום, זה הולך ככה : חג המולד בא פעם שנה.... ואת השיר שומעים בקטע שרואים את המנקה שואבת אבק, ממש בתחילת הסרט. אם מישהו מכיר אז שיעזור לי לאתר את שם השיר, טנקיו :)
 
אם כך

אשמח לדעת מדוע ווטרס שר אל ורה לין ... חשבתי שככה קראו לבחורה שעזבה אותו כביכול
 

Overclocker

New member
ורה לין

הייתה זמרת/מגישה ברדיו הבריטי שהדשיה שירים ממשפחות ל boys בחזית שיר מאוד מפורסם שגם מצוטט "we will meet agine" אגב השיר גם מופיע ששיר נושא ל דר' סטרנג לאב
 

afon

New member
סרט גאוני!

עמוס פראודיות וציניות, אחד הסרטים הטובים!
 

siv honey

New member
אפרופו ורה לין

בדיוק, אחרי שנים על גבי שנים שאני מעריצה של הלהקה.. אמרתי לעצמי..שאני צריכה קצת לברר עליה יותר.. אומנם ידעתי שהיא זמרת מבריטניה אבל לא ממש משהו מעבר. בכל אופן, התחלתי לשמוע שירים שלה:) ולקרוא עליה קצת.. רק משהו מעניין אותי.. בשיר vera הם אומרים..: Vera! Vera! What has become of you? Does anybody else in here feel the way I do? מישהו יודע למה הם מתכוונים ? תודה.:)
 

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif אני חושבת שהכוונה היא,

שהיא הבטיחה שניפגש, היא הבטיחה תקווה ושהכל יהיה בסדר, ואז הוא שואל אותה איפה היא, לאן היא והתקווה נעלמו. [זאת רק דעתי.]
 
כן, זה משהו כזה

ורה לין סימלה, עבור ווטרס, את התקוות לעולם טוב יותר לאחר המלחמה. לדעתו של ווטרס, ההבטחה הזו לא קוימה. הוא כתב על זה יותר בהרחבה באלבום הבא, The Final Cut.
 

brotos

New member
מה היו הסיבות של ווטארס להיות פסימי

כ"כ בסוף שנות ה-70'?
 
למעלה