שיר שמקדים את זמנו

שיר שמקדים את זמנו

ביום אחד. השיר היומי של דיוויד בואי הוא thursday child מתוך hours שסגר את המאה הקודמת באופן לגמרי לא רע. בהתחלה לא אהבתי את האלבום - הוא נשמע לי נחנחי מדי, אבל לאט לאט הוא נכנס לתוכי (עם KY כמובן). המלים נהדרות.

NoKiA2003

New member
אני מכיר את השיר הזה!! שיר יפייפה

הוא מתוך אופרת סבון בריטית הודית, לא?

לא ולא ולא

הסדרה היא לא אופרת סבון אלא סדרת דרמה לפי ספרו של חניף קוריישי "הבודהה מהפרברים" (מהספרים שלו שאני פחות אוהב), והשיר משם נקרא "בודהה מהפרברים" עם ציטוטים משירים ישנים של בואי.

tofit

New member
יש לו ספרים מדהימים לדעתי../images/Emo32.gif

איזה כבר קראת?

DGL242

New member
אני מאוד אוהב את השיר שלו עם ה

Pet Shop Boys, מה שיפה אצל Bowie שהוא יודע להשתלב ולהתאים את עצמו יצירתית בהתאם לתקופה.

alpha80

New member
הקטע הוא שזה לא "שיר שלו עם הפט שופ

בוייז" אלא רה מיקס שעשו הפט שופ בוייז לשיר של בואי, ושיתפו אותו בהקלטה מעבר לים... מעשה שהיה כך היה. ניל טרננט היה בהופעה של דיויד בואי, ולאחר ההופעה הלך מאחורי הקלעים לפגוש לראשונה את אליל נעוריו. הוא פירגן לו על האלבום החדש ואמר שהוא מאוד אוהב את HALLO SPACEBOY ולדעתו יש לו פוטנציאל להיטי עם העיבוד הנכון. דיויד בואי אמר לו משהו בסגנון - "טוב, תעשה מה שאתה רוצה מהשיר ודבר איתי". ניל חשב שבואי צוחק ולא התייחס ברצינות להצעה. אחרי שבועיים הוא מקבל טלפון מדיויד בואי : "מה קורה עם השיר שלי? יש התקדמות?" ניל המופתע הבין שהבנאדם רציני, גימגם לו שהשיר נמצא בתהליכי עבודה, והבטיח לו תשובה תוך כמה ימים. באותו לילה נכנסו ניל וכריס ליומיים אינטנסיביים באולפן, כתבו בית חדש לשיר, השמיעו לדיויד בואי בטלפון וביקשו ממנו שיקליט את החלק שלו. דיויד בואי היה במהלך סיבוב הופעות ולא היה יכול טכנית להגיע לאולפן של הפט שופ בוייז, אז הוא הסתפק בשליחת השירה שלו על גבי סרט הקלטה בדואר אקספרס. החבר'ה נפגשו לראשונה רק לצילומי הקליפ. מתוך ראיון עם ניל טרננט ב BBC לאחר יציאת הסינגל.

alpha80

New member
בואי זה השטח של עידן רייכל

אני כתבתי לא פעם על הפט שופ בוייז בפורום של שנות ה 80

NoKiA2003

New member
אני יודע ../images/Emo13.gif כבר אמרתי פעם לאלדין

שמעניין אותי לפרסם מאמר על פעילות של אמנים פעילים משנות השמונים בשנות התשעים

אני יכול לעשות מאמר

על דיוויד בואי בשנות ה- 80, 90, 2000. על אחרים אין לי מה להגיד (או שאף אחד כאן לא מתעניין בהם)

NoKiA2003

New member
נפלא

אם אתה תעשה על דיוויד בואי ואלפא יעשה על פט שופ בוייז ו/או על דפש מוד זה יהיה אדיר!!

חולוני

New member
מלכים!!

גם בואי וגם ניל טננט. כל אחד מהם גאון בתחומו, וביחד יצא להם שילוב קטלני ואחלה של שיר.

למעלה