שיר שמח

newave

New member
שיר שמח

רגע לפני שאני הולכת לאכול סטייק פילה ברוטב פלפל עם תוספת של בטטה ואח"כ להצגה (סוף סוף "מוציאים" אותי החוצה-מסוכן לא?) איפה עדי?
Alphaville - Dance With Me lyrics When the heat of light melts into the speeding time When the king returns from the ivory city-side Let the Magnet-Mages wave the signals, flashing oh so fast Then you'll meet me there under the moonshine In a lover's heaven, we'll keep our promises at last In a lover's heaven we'll forget the past Do you want to dance with me through one of those lonely nights It's more than a dream, maybe we're reaching the gardens of delight Do you want to dance with me through one of those lonely nights It's more than a dream, maybe we're drowning in Empires Of Delight In the stardust dawn underneath the crystal roofs Where the Solar Boys are playing games they never lose Where the sailors are swaying though the light domes, shining from the skies There you'll meet me, darling, anyway In a lover's heaven, we'll keep our promises at last In a lover's heaven, we'll forget the past Do you want to dance with me through one of those lonely nights It's more than a dream, maybe, we're reaching the gardens of delight Do you want to dance with me through one of those lonely nights It's more than a dream, maybe we're drowning in Empires Of Delight...​

Ice machinE

New member
עדי באילת ../images/Emo163.gif

שיר טוב

newave

New member
רק אני שומעת?

משהו מהגיטרות של פוליקר בתחילת דרכו?

newave

New member
משחררת!!!

למרות שאני מעדיפה על הסטייק ועל ההצגה לרקוד מוסיקה משובחת שאין בנמצא... הלילה אני יכולה לישון באופן רצוף עד 9 !!! יש לי 2 שאלות: 1. יש לך את אין מקום אחר/משינה לא בהופעה חיה לשלוח לי? 2. כמה זיכרון לדעתך תופס במחשב וידאו קליפ ממוצע?

Ice machinE

New member
זה מתוך מפלצות התהילה לא? ../images/Emo163.gif

חשבתי שיש לי את הדיסק, אבל משום מה גם הוא אבד לי! זהו, אין יותר להלוות דיסקים לאנשים אחרים!

alpha80

New member
הלו ניו ווייב

מה שלומך...... עדיין אקטואלי השיר של משינה? אם כן אז תגידי לי, לא רוצה סתם להפגיז לך את המייל ו.... אייס...... לא שכחתי את השיר שביקשת, הוא מקודד ברגע זה ויעשה את דרכו אלייך אורן

alpha80

New member
רק עכשי וראיתי באיזה שעות אתם ערים

אתם נורמליים? עוד פעם אלכס שיבץ אתכם במשמרת הלילה?..... ואני עוד כותב לכם, אתם בטח עדיין חורפים.

newave

New member
מי ישן? מי?

כרגע אני בעבודה השלישית שלי בנוסף, על זו של אלכס- אני לא מקבלת תוספת "שעות לילה" אני שוקלת להתפטר... וכן אשמח לקבל את השיר של משינה שלחתי לך במסר את המייל שלי

newave

New member
ובכן...

אתה צריך לשלם לי רטרואקטיבית על כל ה-4 חודשים שעבדתי "בהתנדבות", למעשה אנחנו צריכים לסגור את עניין הלנת השכר,כמן-כן אני רוצה רטרואקטיבית משכורת בסיס שהיא פי שלוש ממה שהצעת בתחילת יחסי העובד מעביד ביניינו ותוספת של 200% ללילה. ההסכם כולל כמובן פעם בחודשיים נסיעות לחו"ל להופעות שאני אבחר , רכב צמוד (מנוע 2000-1800 גיר רגיל!לא ג'יפ!!!) וכמתבקש מהתפקיד מיותר לציין-ביטוח מנהלים, קרן השתלמות, עדכון שכר כל 3 חודשים ובונוס שנתי. חושב שתוכל לענות על הצרכים שלי?

turrican

New member
אני יכול לענות על הצרכים הללו

אבל מה רע ריבונו של עולם בג'יפ פיג'ארו או מיצובישי?
אבל בהתאם לחוזה של עובד-מעביד יש חוק 3 סעיף 4 (לא קראת עד הסוף) במקרה של חופשת מחלה (כפי שהיית לך שלא הופעת לעבודה) המעביד רשאי לקצץ על גובה של משכורת אחת מסך כל המשכורות שהוא חייב (4) אי לכך ובהתאם לזאת אני מוריד לך את הבונוס השנתי שהבטחתי לך והמסע לחו"ל על חשבון המנהל בטל ומבוטל.

newave

New member
על איזו חופשת מחלה אתה מדבר?

אני לא אוהבת את השימוש של רוב נהגי הג'יפים בארץ בג'יפ שלהם, ג'יפים נועדו לנסיעת שטח לא למכולת, בית-הקפה וחזרה הביתה. רוב הג'יפים בארץ לא "ראו" גרגר חול.

turrican

New member
את מדברת מהשטח??

אפשר לחשוב שאת נהגת ג'יפים מדופלמת??
חופשת מחלה = נעלמת לנו איזה כמה חודשים טובים..

newave

New member
כן...

א. לפני כשעה אספתי את הילדות מחברות (עם הג'יפ)... ב. לא צריך להיות נהגת ג'יפ מדופלמת כדי לדעת את זה... ג. בעלי עוסק בתחום......

turrican

New member
נו טוב אם בעלך עוסק בתחום

אז הוא יכול לסדר לי ג'יפ בזול? אני מחפש ג'יפ אבל כזה שלא צריך משכנתא עליו.. אולי יש לו ג'יפ ספייר??

newave

New member
אין לי ג'יפ

ולמרות הדימוי שיש לסובארו לא הייתי מתנגדת לאימפרזה טורבו, אז בבקשה כחלק מתנאי העסקתי זו המכונית שאתה רשאי לקנות לי...

adiville

New member
סחתיין על השיר !

זה לא שיש לי הצתה מאוחרת....... כמו שאייס אמר : הייתי באילת ובנוסף התחרבש לי המחשב אבל עכשיו הכל בסדר. אני סידרתי לבדי בעצמי בלי שום עזרה של אף אחד !!!!!!!! טוב נו, אולי אייס עזר קצת......קצת הרבה
וקצת על השיר הנ"ל : סינגל מתוך האלבום "אחרי הצהריים באוטופיה" שיצא ב-1986 ונחשב אחד הלהיטים הגדולים של אלפאוויל שלא נכללו, כמו הרוב, באלבום הראשון.... למי שיש זמן להוריד את הקליפ - שווה לראות את ברנרד לויד וריקי אקולט מנגנים בשיא האקסטזה !

למעלה