שיר שמח...

Adammmm

New member
שיר שמח...

כבר מזמן רוצה לכתוב לך שיר שמח שיר הנוצץ מלב פורח שיר מהעצב בורח שיר שבו צועק אני סולח נשיקה דרכו אני שולח... רחוקה את יפתי כמו אשליה בוהה אני באהבתנו ובמה שהיה לליבי היום, את כל כך קרובה שב אני הביתה מדרך ארוכה מדרך ממנה אני שוב צמא לאהבה מקר הפרידה ההיא אני לא אתעורר בעונג הבגידה לא ארצה להיזכר געגוע, תשוקה וכאב בתוכי שורר חבקיני חזק כי יחד נתגבר קבליני חזרה ולא אשבר... חושך מסביבי כי אבדה דרכי נר דועך מולי מזכיר את אהובתי איך לפתע בלילה סגרירי אבדה האהבה והומיה היא נפשי נכבה הנר, כי לא ניצח את דמעתי...

Adammmm

New member
יקירתי...

זהו שיר שמח בדיעבד ... מי שיודע להוציא את הטוב מכל הרע , יידע כמה השיר הזה שמח ... ואולי את צודקת ... ואולי העצב יום אחד ידע כמה שמח יש ברגש טהור ... כמה אהבה מהולה בעצב יכולים לאגור ...

ילדה קטנה שלי......

מלאכים הסתכלו מעל, על ילדה קטנה שבגשם ישבה ובכתה ניסו המלאכים יד להושיט אך הילדה הקטנה נשארה בוכייה מלאכים ירדו ועל הילדה הקטנה הסתכלו רצו לבוא לקראתה שלא תבכה יותר הילדה אך הילדה הקטנה נשארה בוכייה. מלאך אחד יצא מכל המלאכים התקרב לילדה, ונתן לה נשיקה הילדה במלאך התאהבה וממנו יותר לא שכחה המלאך לגן עדן חזר ואת הילדה השאיר לבדה. יש ילדה קטנה שיושבת ובוכה על מלאך אחד ששבר את ליבה. מדליקה חותמת ב-

מושטת...

היד מושטת קדימה, לעטוף את ההלך הבא. כתף חשופה מתכוננת, לראש שיונח בחיקה. עין בוחנת , ואוזן קשבת. כולם ממתינים בציפיה. והלב שטרם החליט אנה יפנה, ממתין בשקיקה לרגע הבא. הרגע בו תציף אותו האהבה. הלך בודד בשביל פוסע, צועד בצעדים עייפים. הלך בודד בגופו היגע, מחוסר אהבה בדרכים. היד לו מושטת, הפנים אליו קורנות, אם רק ישים לב, שהאהבה עוטפת אותו מכל הפינות. העבר הוא הבסיס להווה, שבלעדיו אין לנו עתיד.

רק אהבה ואופטימיות אדם יקר...../images/Emo20.gif

הלב הלם בחוזקה הגוף שלה ושלו נשמו לרווחה קולם רעד בכל פגישה קסומה שהרעיד מיתרי גופם ... העיר את תשוקתם שוב בלהט ניסחפו ואהבו על גלי הסערה - שוב בהם נגעה האהבה וגופם שוב ידע תאווה וערגה מטריפה ורגיעה נפלאה מוגנת ובטוחה ברגעי האהבה אין כמו אהבה! <אוהבת לקרוא אותך איש, ביוחד ברגעים האוהבים>

למעלה