שיר של פרינס בסרט חדש

HeavenlyB

New member
שיר של פרינס בסרט חדש

ג'ורג' מילר עובד על אחד ההפקות הענקיות שאוסטרליה ראתה אי פעם. נציגי מדיה הוזמנו לצפות ב-15 דקות מהסרט (Happy Feet), וכנראה פרינס בינהם. השמועה אומרת שפרינס התלהב כ"כ מהסרט שהציע לכתוב שיר עבורו. כנראה שייקרא Heart Song. אומנים נוספים שהוסיפו את קולם - פינק, ו-KD Lang.

החיבור

New member
אוי, נו...

למה פינגווין, אבל? למה!? האם העובדה שהתאומות הלוהטות שמלוות אותו מגיעות מאוסטרליה, לא אמורה לרמוז לו על הדמות הראשית שצריכה לככב בסרט?! ולענייננו, האם פרינס מתרכך? אם אני לא טועה מדובר בסרט אנימציה או משהו כזה... והאם לא היה דיבור על סרט נוסף שפרינס היה עתיד לקחת חלק בו (The Lake house, אם אני לא טועה)? ולא היו דיבורים על סרט ל - 3121 (זוכרים, על הדיסק עצמו כתוב "3121-the music")??? כן, הרבה שאלות יוצאות לפרווה בזמן האחרון.

HeavenlyB

New member
זה מזכיר לי סיפור

אחת הזוכות בכרטיס הסגול, היא אוסטרלית. כשהיא הגיעה למסיבה, היא חשבה שזה יהיה מתוק אם היא תגיש לפרינס בובה של קנגורו. מסתבר שפרינס הסתכל עליה קצת מוזר כשהיא נתנה לו את הבובה, מה שגרם לה לרוץ לשירותים עם דמעות בעיניים. לא יודע למה, אבל זה מה שעלה לי בראש. ומה הקשר בין פינגווין לאוסטרליה?

XkoalaX

New member
זהו בדיוק...

שאין קשר. אני מנסה לומר, שאם כבר לבחור סרט עם חיה.... שזו תהיה קואלה! כאילו, הלללווואווו?!!!?!?! מה היא חשבה לעצמה כשהיא הגישה לו את הקנגורו המזורגג הזה? שהוא יגיד לה "היי, זה מקסים! אולי את רוצה להפוך לרקדנית הליווי שלי ואז להתחתן איתי?" אגב, הנה נושא מסקרן לדיון - מה הייתם מביאים לפרינס בתור מתנה? [שימו לב לשינוי הכינוי שלי במערכת תפוז: כמו שאומרים, "אותה הפרווה, בשינוי אדרת"]

HeavenlyB

New member
בשביל מה ה-X? ולמה k קטנה?

אני אישית הייתי מביא לו דגל פלסטין. הדיעה שלו כ"כ ברורה שזה פשוט מתבקש.

XkoalaX

New member
X

x is for x-rated סתם, סתם... כל הוריאציות האחרות תפוסות. וזו ה - K שלי, אז אני אחליט אם היא תהיה Kטנה או לא! ואני לא בטוחה לגבי דגל פלסטין (הצבעים האלו מתנגשים נורא עם הסגול, אתה יודע). אני חושבת שהייתי מביאה לו תצלום מוגדל של הקעקוע שלי (נה באוזן!
) .

HeavenlyB

New member
חשבתי שהוא אנטי קעקועים

הרי הדת שלו אוסרת את כל הדברים האלה. אחחח, כמה שהם דומים ליהודים

למעלה