שיר של מייקי...

קרמבובת

New member
שיר של מייקי...

חם וקצת לח באויר ורוח קייצית מנשבת בא לי לצאת מהעיר על חול חם איתך קצת לשבת למרוח לך קרם על הגוף ואת תמשחי את שלי להוציא את כל מה שעצוב ולצחוק מול ניפוץ הגלים במקום זה אני במשרד ואת בביתך שם, אוצר נמשיך לפנטז כל אחד ואולי נממש זאת מחר... חולה על השירים של מייקי..האם אני גברת רדודה?
יש!!! וואו כמה זמן רציתי להיות רדודה ולא הלך לי...סבלתי קשות עד שויתרתי..ובסוף כשכבר שכחתי מזה לגמרי מצאתי את רדידותי במייקיקותי חחחחחחח קרמבו

נשית~37

New member
הידעת?

שיש גם בצק עלים מרודד?
תגידי, מה בסוף? מי צודק? הפסימיסטים או האופטימיסטים?

ר ו ח

New member
זהו...שאין צודק...

ולכן האתגר עדיין קיים. בצק עלים מרודד... אני אופטימית!

נשית~37

New member
אז את בדיעה...

לעזוב חבר פסימיסט להמשיך לראות שחור, או שיש צורך לעודד אותו לאופטימיות?

sahr12

New member
אז מה אני אגיד??????

כל פעם שאני עומד מול ראי......אני רואה רק שחור....חחחחחחח תעודדו אותי......:)

טאקילה~*

New member
סער בקומזיץ יהיה משחק קמח...

אתה עוד תלבין באופטימיות חחחחחחחחחחחחחחח

אפרופו שחור (בדיחות סער)...

איש אחד נכנס לבית מרקחת ומבקש קונדום שחור. המוכר מתעניין ושואל: "אם לא אכפת לך שאני אשאל אדוני, למה דווקא שחור?" משיב לו האיש: "אני הולך לנחם אלמנה..."

ועכשיו אחת שלי חחחחחח

ילד אחד היה מגיע כל יום לחנות ספרים ושואל את המוכר עם יש ענבים, וכל פעם המוכר היה עונה בשלילה. יום אחד התעצבן המוכר וצעק על הילד: "אם עוד הפעם תשאל אותי ´אם יש פה ענבים´, אני אמסמר לך את הידיים לקיר!" למחרת חזר הילד ושאל: "יש לך מסמרים?" המוכר היה מופתע שהילד לא שואל על ענבים, וענה: "לא, אין לי מסמרים." אז הילד שאל: "וענבים..."

giulietta

New member
חחחחחחחחחחחח

הצליח לך
אתם רואים? תהיו אופטימיים! צהריים טובים ג´ול
(מה זה, אין לאפ´חד יומולדת היום?
)

קרמבובת

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ומה עם עוגת גזר? ארנב: יש עוגת גזר? ארנב: יש עוגת גזר? ארנב: יש עוגת גזר? ארנב: יש עוגת גזר? ארנב: יש עוגת גזר? ארנב: יש עוגת גזר? מוכר: כן ! יש עוגת גזר טוב לך? ארנב: נכון שזה איכססססססס? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אופטי יא מנייק

../images/Emo6.gif

ארנב: יש´ך סיגריות בתפז´ורת? מוכר: לא. ארנב: יש´ך סיגריות בתפז´ורת? מוכר: לא! ארנב: יש´ך סיגריות בתפז´ורת? מוכר: לא!!! ארנב: יש´ך סיגריות בתפז´ורת? מוכר: לא, אבל יהיו מחר. למחרת. ארנב: יש´ך סיגריות בתפז´ורת? מוכר: כןןןןןןןןן ארנב: אז תביא לי עשרים... קרמבווווווווו נראה אותך עלי בבדיחות ארנבים

אני יכול עליך ..................../images/Emo3.gif

ארנב אחד נכנס כל יום לחנות ירקות וביקש גזר ארנב : "תביא לי גזר" מוכר : "אין לי - סתלק מפה" וככה כל יום. יום אחד התעצ´בן המוכר והעיף לו אגרוף בומבה שבר לארנבי את שני השיניים הקדמיות. למחרת בא הארנב למוכר : "תביא לי מיץ גזר" איש שיחה.

בשביל הספורט ........../images/Emo24.gif

ארנב אחד בא לחנות וביקש מהמוכר ללחוש לו משהו באוזן. המוכר התכופף והגיש את אוזנו. ארנב : "יש לך חשיש" מוכר : "לא - סתלק מפה" וככה כל יום. ארנב : "יס לך חסיס" מוכר : "לא - סתלק מפה" יום אחד התעצ´בן המוכר ואמר לעצמו "אם יבוא הארנב הנודניק היום אגיד לו שיש לי חשיש" והנה הארנב אכן הגיע בצהריים. ארנב : "יש לך חסיס" מוכר : "יש לי" הוציא הארנב תעודת שוטר ואמר : "אתה עצור" איש שיחה.

למעלה