שיר של חיים

המנודה

New member
שיר של חיים

משני צידי הקו או קו מזי´נדת יצאתי לדרך לכוונו של הקו מלא חששות לא מפנה את הגב, לא מביט אחורה קולות קוראים בשמי והקולות אינם מאחור הם בתוכי הקו מפחיד מאוד מרגיש בודד כבר היית בסרט הזה אומר לי הקול בטון לא מעודד, החלטת אומר לעצמי אל תקשיב יותר והקו מתקרב אלי בקצב מסחרר. עומד על הקו וכלום לא קורה שקט מוחלט סביבי באופק בוהה אין שום פיצוץ או מוקש ואף לא גדר של תיל רק שלט על גדם עקום המורה ימינה איש חיל ואז זה קורה אני לא מאמין לא קרה כלום ואני לא מאמין כבר לא מאמין והכל אותו דבר ומעבר לקו יש עולם נהדר זהו אני כאן לוחש לי הקול אפשר להסתכל בזהירות וללא עול מרכיב משקפיים ופונה לאחור מצפה לראות חושך אבל רואה אור איך יתכן אני שואל את הקול הרי היית איתי שם היה שחור משחור אמרת שכשנעבור יהי אור האם שקרת לי או שכרית לי בור זה ככה הוא עונה זה עניין של חיים לא בגללי הלכת אנחנו לא ידידים, אגלה לך סוד שאולי לא ידעת ספיקות תמיד יהיו גם אם את הקו עברת ואני יושב על אבן ובוכה על חיי למה לא הרגשתי את הטוב מימי אולי הם צודקים ואני טעיתי אך לא אוכל יותר להיות מה שהייתי אולי יש דין ויש, ואולי לא אולי אין מלבדו, אך אולי ללא איך אפתור הספיקות ונפשי תשקוטה אין בי הכוח לעוד ואני שוקע מטה ואז הוא בא והוא לבן כשלג אולי משמיים ירד או עלה מן הפלג ובקול פעמונים המהדהד במרחב אמר: משני צידי הקו והיכן שעוד תבחר. בכל צד יש סיכון, בכל צד או קו עשה קו לקו, או צו לצו אם תבחר בצו, יראה הוא כקו ואם בקו תבחר, לפתע תראה צו והצו הוא קשה וגם הקו ההגבלה נוראית והעדרה יכאב אך עמוד נא באומץ ויישר את הגב הסוד הוא לדעת מי מדבר מתוך גרונך עכשיו ואני יושב על האבן וחושב על דבריו

../images/Emo23.gif

מרגישים שזה ממש מתוך החיים. המילים שאקח איתי למזכרת הן: "לא אוכל יותר להיות מה שהייתי" "הסוד הוא לדעת מי מדבר מתוך גרונך עכשיו" תודה!

והיה להם דבר יהוה צו לצו צו צו

קו לקו קו לקו זעיר שם זעיר שם למען ילכו וכשלו אחור ונשברו ונוקשו ונלכדו... (ישעיה כח, יא.) מיום ליום מתברר לי שאכן ליכא מידי דלא כתיבא באורייתא. אחי, זעיר פה זעיר שם, קו כאן קו שם, צו פה צו שם, זו לא דרך. צריך לחצות את הקו, כל ההתחבטויות האלו בשיר קורעות את הנפש ומובילות בסופו של דבר להבטחת הנביא .. למען ילכו וכשלו אחור ונשברו ונוקשו.. אם הבעל הוא האלוהים לכו אחריו ואם יהוה הוא האלוהים לכו אחריו. הדת היא הבל הבלים, הכל הבל. מין חזיון תעתועים מתעתע של כוכבים נופלים, כלך לך משם ידידי הרואה בכוכבים ... וד"א אהבתי את השיר.. כמו את שאר שירי הרואה בכוכבים תחת כל הניקים השונים.....

למעלה