שיר שלי! מצפה לתגובות!!!

הבדידות

New member
שיר שלי! מצפה לתגובות!!!

באמת שאני מחכה לכל תגובה של כל אחד! רבה עם אמא רצה לחדר נמצאת במיטה בוכה בשכיבה וגם בישיבה מחפשת עם מי לדבר אבל אין מישהו כזה בוכה ושוב בוכה... "את לא תקבלי מה שאת רוצה" הורים מסריחים הורים רעים! "למה את נמצאת כאן בכלל?" ביטויים שחוזרים ורצים לי במוח והדף מתמלא בדמעות בדמעות של עצב, בדמעות של כאב. הדלת סגורה אין עם מי לדבר (רק עם הקירות והדפים!) הטלפון לא מצלצל לאף אחד כבר לא אכפת ממני באמת! אני יושבת... בחדרי, במיטתי, אני יושבת... רק עם לבי המילים לא יוצאות הן תקועות! הדמעות מתרבות יורדות ויורדות ויורדות..... מחכה ורוצה תגובות!

17michal

New member
אני תמיד מוכנה להגיב../images/Emo47.gif

תראי מתוקה, אני חושבת שאת צריכה לשבת ולדבר עם ההורים שלך על הבעיות כי זה לא עובר לבד!!!

yellow cheese

New member
בדידות יקירתי... ../images/Emo10.gif

מריבות עם הורים הם דבר מאוד שכיח, בעיקר בגיל ההתבגרות... אני חושבת שכולנו באותה סירה. מבין כל החברות שלי אני הכי פחות רבה עם ההורים.. אולי בגלל העובדה שאני לא קשה בעניינים מסויימים... אולי בגלל שאני מנסה לפעמים להבין אותם.. ההורים שלך אולי כועסים, פוגעים בך בשלב זה של החיים אבל סמכי עליי- זה הכל מדאגה ומאהבה... אני יודעת שזה נשמע מרגיז שאומרים את זה אבל זה נכון. בסך הכל הם ההורים שלך, התפקיד שלהם זה לשמור עלייך, להגן עלייך.. הם אוהבים אותך ורוצים בטובתך.. אולי הם לא מראים לך את זה אבל בסה"כ ההורה רוצה שיהיה לילד שלו טוב.. הם אלה שתמיד יהיו איתך בכל סיטואציה בחיים... ואני אסיים עם משהו חכם שאמא שלי אמרה לי פעם.. "חברות ינטשו אותך בשלב כלשהו בחיים, אבל אמא ואבא תמיד יהיו לצידך".. דעי לכבד ולאהוב את מה שיש בחלקך.. יש המון ילדים שאין להם את זה.. שיהיה רק טוב. בהמון אהבה והבנה, שירלי *כשאת בוכה את לא יפה* כהן

הבדידות

New member
תודה על התגובה..

אב ל הבעיה היא שאני והורים שלי בחיים לא נהייה בסיטואציה של שיחות כי אני לא מרגישה בנוח לדבר איתם על הבעיות שלי! והם לא יודעחם עליי כלום מתי אני בקשר מתי אני לא מתי אני בדיכאון מתי אני לא.... למשל כשאני בדיכאון אז אני אהיה עצובה והכל כשאני לבד או עם חברות אבל עם ההורים שלי אני אראה להם שכאילו הכל טופ ויפה ושלא קרה כלום! אוהבת לירז

למעלה