*~שיר שלא אוהבים~*

iRiS009

New member
*~שיר שלא אוהבים~*

*חח אם שמתם לב אני מנסה לעשות כל מיני דברים נחמדים לפורום אז תשתפו פעולה ואל תעברו לנושא אחר (כמו נינט!) חח כי זה פורום של בריטנוש! אוקיי אז לצערי תמיד יש איזה שיר או שניים שלא אוהבים..(של בריטני!! חח) טוב אז אני אף פעם לא אהבתי את ..I can't get no satisfaction לא שמעתי אותו יותר מפעמיים! זה שיר פשוט מעצבןן חח מה שלכם?

iRiS009

New member
נו אנשיםםם תכתבו :( ו..

דווקא אני אוהבת מאוד את השיר הזה ..חח נראה לי שאין פה הרבהמ עריצים שלבריטני כי אני פותחת הודעות עם דברים מעניינים ואחרי שעות רק 1 ענה..

אני יענה גם...

מכל השירים של בריט... אני לא אוהב את Soda Pop ו... זהו
את כל השאר אני אוהב

../images/Emo41.gifאענה אתה מתכוון..

אני מת על "סודה פופ"
שיר מיוחד
שיר שאני לא ממש אוהב ונראה לי ששמעתי אותו רק כמה פעמים בודדות זה "one kiss from you".. שיר כזה מרגיז

פיית

New member
איך אפשר בכלל לא לאהוב שיר של בריט

כאילו אהההההההההההההה אני אוהבת את כל השירים שלה ואין לי שיר אחד מעצבן או משהו כזה אני אוהבת את השירים כל אחד ותקופתו.....

FlowerPower

New member
אממממ... ../images/Emo4.gif

don't let me be the last to know שיר זוועתי!!!! אהה וגם from the bottem of my broken heart זוועת עולם אבל קליפ חביב! ו-dear diary הוא דיי זוועתי ומטופש.. אבל סה"כ הם נסבלים

TetiBETTY

New member
אני ../images/Emo31.gif ../images/Emo23.gif את.....

Dear diary,DLMBTLTK,Rock 'N' Roll,I'm slave 4 u(*לא לסקול*),וזה מה שעולה לי ברגע זה....

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifהכל מקובל

חוץ מ-i love rock & roll מה יש לא לאהוב שם???

../images/Emo41.gif**סוקל|**../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

או שלא.. אני כבר אמרתי את שלי..

יא איזה רעים....../images/Emo7.gif

אני חולה על FROM THE ו- DEAR DIARY חחח...
אממ שיר שאני לא אוהבת... סטיספקשן... יאככס מגעיל.. נשמע כאילו ג'סטין היה איתה באולפן הקלטות ולא נתן לה לשיר נורמלי... IF U KNOW WHAT I MEAN...
אממ מה עוד? זהו נראה לי...

TetiBETTY

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אהבתי את התיאור על סטיספקשן...

mona18

New member
היי גם אני מעריצה של בריטני

ורציתי לשאול רק עם מי היא כרגע?איתו??(מהתמונה)

למעלה