שיר שכתבתי..

שיר שכתבתי..

יש שיר שכתבתי ממש ממש מזמן עוד לפני האבחון, כשעוד אף אחד לא האמין שהדברים לא בשליטתי.. אז הנה הוא: לפעמים אני מרגישה כמו קפיץ שאף פעם לא מאט ותמיד רק מאיץ גם בעייפות או לפני השינה תמיד יש עוד טיק שמפריע לשלווה ויש גם טיק שגורם קול להשמיע, והוא תמיד את כל סביבתי מרתיע ואז עוד יותר קשה להיות כי כולם חושבים שאני "משוגעת עם קבלות" ורק אני יודעת שזו בכלל לא אני ושהדברים המעצבנים הם כלל לא בשליטתי ולמרות שניסיתי המון להסביר ולספר תמיד יש את זה שממשיך ואומר: "אולי כבר תפסיקי להשמיע קולות, או למשוך באף ואפילו לבעוט!" ואז אני כועסת ומאוד עצובה לפעמים גם נעלבת ואפילו בוכה. כי כל כך קשה לנסות להחזיק אותם בפנים ואחר כך הם עוד יותר אלימים וקשים! ואם כן מנסים אותם בפנים לשמור אז כואב והגוף רועד ממש כמו בקור. ואיתם בפנים אי אפשר להתרכז ולהקשיב כי כל הגוף שלך תפוס ומכאיב! אז אני יודעת שלכם קשה להיות איתי, אבל בבקשה, תפסיקו! זו באמת לא אני!!!! אז הנה, סתם התחשק לי לשתף.. =) ביי, אלה..

מירב1965

New member
אותי מאוד ריגשת

מאחלת שתמצאי בקרוב את הטיפול הטוב ביותר עבורך

LIN129

New member
את כותבת מקסים, מאוד מרגש, ולחשוב

שזה מה שמרגישים בפנים ואווווו את מדברת על כאב ועל כעס ועל עצב ואלו רגשות שהילד לא מבטא במילים וליקרא אתך נותן לי להרגיש שזה בידיוק מה שהוא חווה והלב נימחץ . תודה על השיתוף .

לא תמיד כולם מרגישים כמוני..

הבעיה אצלי הייתה שהאבחון לקח המון זמן, כי היו תקופות יותר טובות ותקופות פחות טובות, ולפעמים כשבאנו לרופא לא היו טיקים, וברגע שיצאנו הכל חזר, ולפעמים כשהייתי קטנה הייתי מדחיקה אותם בלי לדעת אפילו שזה מה שאני עושה.. ופשוט כל הזמן הזה שרק אני ידעתי שזו באמת לא אני, וגם מי שאמר כאילו שהוא מאמין הגשתי כאילו הוא לא באמת מאמין גרם לי לכאב מאוד גדול. לא הייתי יוצאת מהבית מחשש לטיקים, היו צוחקים עלי ולא הייתי יודעת מה להגיד, מורים היו אומרים לי שאני לא בוגרת ושאני מתנהגת בצורה ילדותית (היה לי טיק שהייתי מוציאה לשון)... העיקר זה באמת לתמוך בילדים שלכם ולגרום להם להבין שזה לא עושה אותם פסולים.. לא הטיקים ולא שום דבר אחר בעולם... לי לקח המון זמן להבין את זה ועד היום רוב הזמן אני משאירה כמה שאני יכולה את הטיקים בפנים, כי גם עכשיו כשכולם יודעים שיש לי בעיה, אני מפחדת שיגיבו כמו פעם ויכעסו עלי.. אז כל מה שרציתי להגיד לך שבאמת לא בטוח שגם הבן שלך מרגיש ככה, כי הכל תלוי בסביבה. אבל אם הוא כן מרגיש ככה כדאי לנסות לפתור את זה כי אני חייתי עם כזאת הרגשה של שונות ומוזרות במשך יותר מדי שנים, ובאמת שאין סיבה שגם הוא יסבול.. מקווה שתצליחי לעודד את הבן שלך.. =) לילה טוב לכולם! אלה

LIN129

New member
בקר טוב אלה זו הסיבה שהגעתי

לפורום הזה . כדי לעזור לילד שלי . שלא יעבור את הכאב שאת עברת למרות שבננו אני לא יודעת אם אפשר לעשות יותר מלקבל את הילד ולהסביר לו את השונות שבו הרי הילדים זה עם מאוד אכזר והם ידאגו להוכיח ולהראות לו כמה הוא מוזר ושונה (הוא גם ככה מרגיש שונה כי הוא חושב שהוא הילד היחיד בכיתה שלוקח רטלין ) הוא בבית ספר רגיל אני לא יכולה לספר לו שלפחות עוד 3 ילדים מהכיתה שלו לוקחים. הוא מקבל גם ריפוי באומנות ששם הוא אמור לבטא את הרגשות שלו אם יש משהו שאת חושבת שאפשר לעשות כדי להקל חוץ מלהסביר לא שהוא מיוחד ומקסים ומקובל כמו פעילות מסויימת (הוא גם בחוג כדור רגל) אני מאוד השמח לישמוע מימך. ושוב תודה על הרצון לעודד.

שביק

New member
ריגשת אותי. בכושר ההתבטאות שלך. תיאורייך

את רגשותייך ואת חוויותייך בצורה ברורה. מאחלת לך לחיות הכי טוב שאפשר ו א פ ש ר !!!!! משביק

../images/Emo24.gifשיר משקף ומשתף ../images/Emo51.gif../images/Emo207.gif

אהבתי מאד את הקטע הבא: "כי כל כך קשה לנסות להחזיק אותם בפנים ואחר כך הם עוד יותר אלימים וקשים! ואם כן מנסים אותם בפנים לשמור אז כואב והגוף רועד ממש כמו בקור. ואיתם בפנים אי אפשר להתרכז ולהקשיב כי כל הגוף שלך תפוס ומכאיב! והכי אהבתי את המסר שלך (גם בשיר וגם בתגובה) - שעד כמה שנקבל יותר ונראה את הילד שמעבר לטיקים, אז נוכל לעזור ולתמוך יותר בילדים שלנו... איזה יופי שהצטרפת אלינו
המשיכי לבקר אותנו, לשתף ולהשתתף

מאוד מרגש

מאוד הזדהיתי (בשם אורי שלי) עם מה שכתבת, במיוחד עם: "...כי כל כך קשה לנסות להחזיק אותם בפנים ואחר כך הם עוד יותר אלימים וקשים!" שהרי לפעמים הוא ממש מתאמץ להתאפק ואז הוא משחרר את הכול ובגדול.

הלנה

New member
אלה, תודה ששיתפת

וברוכה הבאה לפורום. אני אמא לנער בן 14 וחצי שלוקה בטוראט.

למעלה