שיר שכתבתי.

בר03

New member
שיר שכתבתי.

מוזר , אבל כתבתי את השיר הרבה לפני שאחי נהרג, ופתאום שהוא נהרג השיר קיבל משמעות אחרת. מת. עכשיו אני יודעת שמשהו בי מת, מת ונרדם , הוא לא יחזור לעולם. ואז בסתיו בשלכת הנצחית שבתוך ליבי שהרוח תפזר את הרגשות המעורבים הוא לא ירגיש יותר שום רגש בעולם כי אני יודעת שהוא מת. ובאביב בפריחה הוא לא יפרח יותר וכשתהיה שמחה הוא לא ישמח הוא רק ישכב קפוא על האדמה הקרה ובחורף שיבוא הוא לא יזוז ואפילו לא יבכה הוא סתם ישכב שם חסר מחשבות ורגשות ובקיץ שיהיה חם הוא עדיין ישאר קפוא ולא תיהיה לו אהבה נצחית ואושר הוא תמיד ישאר שם קפוא על האדמה הקרה ולעולם הוא לא ידע את השמחה.

solitaryshell

New member
../images/Emo7.gif השיר מרגש עד דמעות

אפשר לשאול בהקשר למה כתבת את השיר הזה אם זה היה לפני שאחיך נהרג?

טול8

New member
מדהים

כואב, מצמרר, אך כל כך אמיתי... באמת מעניין שכתבת שיר כזה עוד לפני מותו של אחיך ..

בר03

New member
............

השיר נכתב 3 שנים לפני המוות של אחי, יש לי עוד כמה שירים של מוות ואובדן שנכתבו לפני שאחי מת. זה מוזר מאוד כי לפני המוות שלו לא חוויתי בחיי מוות של אדם קרוב, לא הבנתי את המשמעות של מוות בכלל, לא היה לי מושג על מי אני רושמת את השיר, אבל עכשיו אני יודעת. כנראה תמיד ידעתי שהוא ימות יום אחד , כי תמיד נורא פחדתי עליו.

טול8

New member
...

האמת, לא פעם ראשונה שאני שומעת על דברים כאלה אני מכירה מישהי גם אחות שכולה שכתבה בערך חצי שנה לפני שאחיה נהרג שירים כאלה על שעוד מעט הלב שלה ישבר שעוד מעט היא תהיה לבד ועוד מעט היא תאבד את אח שלה.. כנראה יש הרגשה כזאת לאנשים הקרובים :/ זה מצד אחד מוזר, ומצד שני ככה העולם שלנו אה ? ! יום טוב שיהיה.. :]

למעלה