שיר שכתבתי...

avitano

New member
שיר שכתבתי...

חזרתי מפגישה מעוררת מחשבות... אחרי חצי שנה של ניתוק זה חזר, פתאום הייתי בוגר יותר פתאום ראיתי דברים בצורה אחרת אבל לא תמיד אנחנו מצליחים לשלוט ברגשות שלנו, גם כשאנחנו יודעים מה יוצא, או לא יוצא, לנו מזה אז הנה השיר: לא פוחד בחלום, בתהום הפזמון אינו חוזר השעות, הלילות והרגש עוד חסר המילים, הכאב והפחד מתאכזר הלבד, שנשאר לא עוזב והשנים, שעוברות לא מוצא מנוח לא אוהב, לא שונא לא פוחד היית אחד בשבילי ועכשיו הכל פתוח אהבה, נשרפה נגמרה והשנים שעוברות לא מוצא מנוח לא אוהב, לא שונא לא פוחד --------------- אשמח לתגובות אוהב... יום טוב אופיר

זה מקסים!

מזדהה במיוחד עם הבית הזה: היית אחד בשבילי ועכשיו הכל פתוח אהבה, נשרפה נגמרה עוברות בי תחושות זהות... השיר הזה מחזיר אותי אחורה. אני משתדל שלא לרחם על עצמי. בסופו של דבר, חכם ממני אמר ש"חופשי זה לגמרי לבד". אולי זה נכון... ולגביך - אני לא יודע עם מי נפגשת ומה הסיפור שעומד מאחורי זה. רק יכול להמליץ לך שלא להמר על האהבה שלך. עדיף להשאיר מאחור את מה שנשאר מאחור.

avitano

New member
לפעמים...

כשיוצרים, כשכותבים, מוציאים מהלב ואז גורמים לרגש לצאת בדרך כלל זה גם עוזר להתגבר

leopold5

New member
שיר בוגר, עדין ויפה! תודה על השיתוף

התרגשתי לקרוא

Naor2x

New member
אוהבים אותך אופירררר ../images/Emo23.gif

שיר מאד יפה ומרגש! פעם הייתי אומר לך שזה נכתב בדיוק עליי ועל החיים שלי. שהשיר הזה זה אני... היום כבר לא. ברוך ה'! היום אני כבר לא שם יותר

למעלה