שיר שכתבתי

שיר שכתבתי ../images/Emo7.gif

אני יושבת לי בחדר מזילה דמעה אני חושבת על כל הרגעים שלנו קשה לי להאמין שזה בסכנה אני לא מבינה למרות שאני מנסה לעצור בעדן הדמעות שלי לא מפסיקות להציף את עיניי זה לא יכול להיות למה אנשים רעים חייבים למנוע מאיתנו את האושר? אני לא עשיתי הרבה רע לעולם אני לא צריכה לקבל כזה יחס העולם הזה מסריח אני לא יכולה לחיות בו יותר קשה לי

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

בין טיפות של גשם אפרורי מצאתי את השלוליות ואת המים ובין ברקים ורעמים ועננים גיליתי את האינסוף של השמים בין סלעים שחורים חדים ומסוכנים מצאתי, מסתתרת הרקפת בינות לשמש הקופחת ושרב הרגשתי את הבריזה הנושפת בינות למועקה, בגידה וחרדה גיליתי שהכאב עובר ובין אלפי אויבים שמסביבי קמים מצאתי לי חבר ומה שבעצם ניסיתי לאמר כאן, נכון שהרבה יותר קל לראות את הרע שלבעולם, הוא גלוי והוא עושה הכל כדי שנראה אותו, אבל אם נביט בו טוב טוב... נוכל למצוא את היופי והטוב מסתתר בכל מקום. וטיפה אחת של יופי לוקחת את כל הרוע והאפרויות למחוזות רחוקים ביותר. הנה שיר שכתבתי בנושא דומה. תסתכלי על הסיום...זה חשוב.

Na§tyGirl

New member
מעיינו´ש... ממי שלי...

זה יפה מאוד השיר אבל למה??? הבנתי שמישהו עומד בינך לבין ליאור במערכת היחסים? תגידי לי מי זה אני אטפל בו אויייייייייי מסכן איך אני יחנוק אותו!!!

Na§tyGirl

New member
אני אגיב ויש לי מה להגיב אבל..../images/Emo165.gif

את רוצה שאני אכתוב את זה פה? או במסר אישי? או בפורום בנות? איך שבא לך... תגידי לי איפה את רוצה שאני אכתוב ואני אכתוב לך ממי רמז: תחייכי כבר מעכשיו
, רק לחייך גם כשעצוב לך!
הצחוק והשמחה
הוא הפיתרון לכל הבעיות!

Na§tyGirl

New member
אז אני ארשום פה...../images/Emo165.gif

קודם כל המקרים האלה קוראים דווקא מהצד של הבת, כלומר אמא שלך אמורה לא לרצות ת´קשר הזה כי זה אולי ייפגע לך בלימודים וכו´... וז מוזר שזה הפוך!
יש כמה פתרונות לדבר הזה או לפחות כמה ניסיונות לפיתרון:
שליאור ייגש לאבא שלו ויידבר איתו בכנות ( ישאל אותו למה הוא כזה אנטי לקשר שלכם וכו´... את כל מה שמפריע לכם שהוא יגיד לו) אחרי התשובות של אבא שלו ליאור צריך לתת את כל הסיבות בעולם למה אבא שלו לא צריך להתנגד ולדאוג ולהדגיש שאת גורמת לו שמחה ושהוא אוהב אותך
זה שהוא קנה לאמא שלך
זר
זה מאוד מאוד יפה ונימוסי מצידו! אבא שלו סתם מדבר שטויות לפי דעתי ( אם כל הכבוד לאבא), ככה רוב הזוגות עושים.
את וליאור צריכים להבין שאין דבר בעולם ששווה את זה שתפרדו או שייכנסו ביניכם כי אתם אוהבים ואהבה מנצחת תמיד!
אולי ליאור צריך פחות לספר לאבא שלו דברים ולשתף אותו הוא לא חייב לדעת הרבה על המערכת יחסים שלכם ( כמו עם הפרחים)
אם כל זה לא יעזור השיחות של ליאור עם אבא שלו אולי את תפני לאבא ??? את חושבת שזה אפשרי???
בהצלחה מתוקה שלי לא להיות עצובה כי זה סתם ידכא אותך את חושבת על מה יהיה בעתיד ומנבא לעצמך רעות ( פרידה) וזה לא טוב!!! תשמחי תחייכי ממי שלי ותראי שהכל בסוף ייגמר לטובה!
אם את צריכה עוד עזרה או סתם לדבר אני באייציקיו!

Angel Girl1

New member
מעין... רדי מזה...

זה לא או הכל או כלום... כי זה יהיה כלום... את לא יודעת כמה זה קשה לליאור לדבר עם אבא שלו, זה בקשה מוגזמת מצידך... עם כל הכבוד... ועם כל האהבה שלו אליך (ותאמיני לי שהיא רבה מאוד) הוא לא יכול לדבר עם אבא שלו... אתמול דיברתי איתו בערב... ואת לא יודעת כמה הוא אוהב אותך, אבל את לא מבינה... זה לא יכול להיות או הכל או כלום... ואת מקודם בדיוק שלחת לי הודעה שהתנתקתי, ולא הצלחתי לחזור... אז מצטערת... וכן... אני יכולה להבין אותך...

ooooooofri

New member
טוב שאלה שחשובה לי להבין

קודם כל אני ממש מקווה שתישארו(ושליאור יעשה את העבודה שלא סיימתי) (עכשיו כשקראתי את ההודעה של מור אני בטוח שתישארו אבל לא משנה...) והשאלה שלי...היא... איזה לב נשבר לך איתי
אולי שלי...

ooooooofri

New member
ועוד משו...

לא יודע למה זה פתח לי בעמוד הקודם והגבתי מצטער שהעליתי...

לב נשבר איתך?

איזה לב?! אולי אתה לא יודע אבל היה מישהו ששמו *** ששבר לי את הלב שנה שעברה ואני חושבת שאפילו סיפרתי לך עליו בתקופה שהיינו חברים ואתה יודע כמה קשה היה לי וכמה סבלתי בגללו...כן סיפרתי לך! אני זוכרת! זה שאמרתי שכבר פעם אחת נשבר לי הלב זה לא אומר שזה קשור אליך
ו
שהעלית

למעלה