שיר שכתבתי

dudi levi

New member
שיר שכתבתי ../images/Emo26.gif

פתחו את התמונה שתקראו את השיר... תקראו לאט תבינו מהר. אני חושב שלא הצלחתי עד היום לכתוב שיר יותר מרגש וטוב מהשיר הזה. תודה. אני אכתוב לכם גם פה את השיר: דודי לוי \ חלום מציאותי: אפילו כשניסיתי לשרוף עצמי בנר לא התעוררתי כי ידעתי אני ער הפעם זה קורה עכשיו זה אמיתי לא עוד דמיון או חלום מציאותי הסתובבתי בים התהלכתי על צדפים חלקם שבורים אך לא היו בי חתכים אולי זה לא קורה ואולי זה לא אמיתי כנראה עוד דמיון או חלום מציאותי נשכבתי לי בחוף הגלים עד בירכי הרגשתי את הקור שחודר לרגליי הפעם זה קורה עכשיו זה אמיתי לא עוד דמיון או חלום מציאותי המשכתי לערבה נשענתי על גדר "תהיה אהבה" לחש לי עץ שהסתתר אולי זה לא קורה ואולי זה לא אמיתי כנראה עוד דמיון או חלום מציאותי התכנסתי בתוכי ופקחתי את עיני פתאום מולי הופעת חיוורת עד בלי דיי ברגע הזה הבנתי שחולם אני חלום והיה זה זכרונך שהיטה בי עד היום את היית בחלומי את ששמרת כאבי שלא אשרף שלא אחתך נתת לי להרגיש את קור גופך לחשת לי אהבה כדיי שאשכח אותך רצית שאבין שכבר אין... ולא יהיה אותך. אך אהבתי אלייך כה חזקה שגם כשהלכת היא עדיין נשארה כה חקוקה בזכרוני ודמיוני שגורמת לי לחלום עלייך חלום כה מציאותי.

dudi levi

New member
אכן כתבתי..

לקח לי קצת זמן אבל זה היה שווה כל שניה שעברה.

sh53

New member
הבית שהכי התחברתי אליו

"המשכתי לערבה נשענתי על גדר "תהיה אהבה" לחש לי עץ שהסתתר" זה בדיוק מתאים לשלב בחיים בו אני נמצאת עכשיו - מחפשת אהבה ומאמינה שהיא קיימת ובסוף אמצא אותה, היא מסתתרת ולא קל למצוא אותה, אבל יודעת בתוך תוכי שהיא קיימת. אני מעלה את זה למאמרים שלנו כי מאוד אהבתי ותוכל לראות את זה עוד מעט בדף השער של הפורום

dudi levi

New member
תודה sh53 ועוד משהו...

זרובללה וגם sh53 השיר הוא כמו מין סיפור כזה... יש כאלה שלא מצליחים להבין אותו ממש.. צריך להבין בסוף את המסקנה ואת מה שמתגלה כתשובה לכל החלום שלו. אם אתם באמת רוצים הסבר למה שהשיר מספר אלה שלא הבינו כל כך.. תוכלו להוסיף אותי במסנג'ר ואני יוכל להסביר לכם באמת. ברגע שתשמעו תדעו יותר.. ותבינו על מה מסופר.

שיר מרגש...

השיר ריגש אותי והזכיר לי דברים שגם אני עברתי ישר כוח תמשיך לכתוב ואולי עוד יצא לך משהו מרגש עוד יותר...נהנתי מכ רגע כשכתבתי את השיר ...ויש לזה לחן?

dudi levi

New member
אני שמח שאהבת מתוקה..

ותודה.. ולגבי לחן אני חושב שזה שיר סיפורי יותר.. ולא שיר ללחן.. אבל אם בא לך להלחין לזה מנגינה אני אשמח

אני אשמח...

אני אשמח לשמוע ולקורא עוד שירים שלך אני חושבת שאתה טוב בזה בדיוק כמו שאני טובה בציור (אני בתהליכי יצירה גדולים בתחום הזה) אז אני מקווה מאוד שתמשיך להצליח עם זה. ובקשר ללחן אין לי מושג איך מלחינים אבל לא נורא עם אני אלמד מתי שהוא אני מבטיחה לחזור עליך עם לחן בהצלחה בהמשך הדרך באהבה טוניתתת.

dudi levi

New member
../images/Emo13.gif יש לי רעיון. . .

את תמשיכי לצייר ואני אמשיך לכתוב ואולי בסוף נפתח איזה עסק משותף של ציורים ומוזיקה מי יודע...
(תמונה שלי להמחשה)

james blunt

New member
שיר יפה מאוד

אהבתי כל מילה ומילה בשיר שלך זה מעלה בי זכרונות ממשהו שהיה לי עם מישהי פעם השיר אפילו גרם לי להתגעגע אלייה למרות שעבר המון זמן מאז שראיתי אותה. תמשיך לכתוב . יש לך את זה.

למעלה