שיר שכתבתי

Goggle Girl

New member
מא, מאמרים?! O_O ../images/Emo23.gif

ליסטה?! מאמרים?! *מתעלפת* אבל... זה סתם היה קישור קטן... שלושה, אבל לא משנה... ולמה שירשרת את זה? o_O אין קשר בין השירשורים ששירשרת (נסו להגיד את *זה* 5 פעמים מהר) לפי דעתי. אם יש קשר. אנא, ליסטה, שתתפי אותנו

Digi Lista

New member
אל תתעלפי...

זה חלק מהתפקיד שלי לא?לתת לחברי הפורום וליצירות פרי עטם(ראשם ומחשבם) כבוד במאמרים, אין מה להתעלף(אם כי איבוד הכרה,התקף לב ונשימה לא סדירה יכולים להוות תחליף הולם...). אז למה שירשרתי? א. שרשרתי לתמונות כי פשוט לא היה לתמונות מקום כשרשור חדש(דוחק הודעות יותר חשובות...), ולנושא הפרק אתמול לא נראה לי מתאים, מבחינתי שירים, תמונות,אנימציות, סיפורים ומה שעולה על רוחכם אהוב עליי ויותר קל לאחרים לראות כשהכול בשרשור(עשיתי ניסוי וזה אכן הוכח)ץ ב. תסתכלי על השעה בה הכול קרה, שבע ומשהו בבוקר, אומנם אני תמיד קמה מוקדם אבל ידעתי שיהיה לי יום עמוס(אם כי אפילו אותי זה הפתיע כי לא תיארתי עד כמה)ולכן החלטתי לעבוד מהר עם ירוחם מחשבי המופקר לזנות...אתמול בלילה לא הייתי(הלכתי לישון בעשר, למעשה דיי התעלפתי מכאבי ראש)ולכן לא ראיתי את כול ההודעות ולא יכולתי לטפל בפורום ואיך שקמתי נזכרתי בזה ונראה לי שעשיתי\ אמרתי עוד דברים לא הגיוניים במיוחד(אפילו יחסית אליי...).... אני מקווה שעכשיו יש לסלוח לי...(במילא אני לא יכולה להפריד שרשורים,לצערי...)

burhtk1

New member
2 מהלוחמים העתיקים...

עכשיו אני ישים אחד מהם ובהודעה הבאה את הלוחם השני

burhtk1

New member
לוחם עתיק 2

עכשיו את-וולקמון עתיק (לוחם האדמה משחרר 2 ספיריטו בצורת האנוש אפשר לגדול לברוטמון)

LILO digital

New member
את כתבת את זה?

לי זה נראה כמו תרגום מילים אנגלי של השיר היפני של קן... העמוד שהקישור פותח מראה את האתר שמביא תרגומים באנגלית של שירים יפניים של דיג´ימון

pokegirl

New member
עשיתי רקע של גראוולמון

לשולחן עבודה ואני רוצה לחלוק איתכם :) תגובות יתקבלו בברכה!

Digi Lista

New member
נחמד לאללה../images/Emo66.gif

תסלחי לי בבקשה על שאני לא מוסיפה עוד הרבה..אני הרוגה...

burhtk1

New member
טאקטו גודל כמו טאקויה

טאקטו : אני גם רציתי לגדול ככה >_< זה ממש לא פייר!!!

Snake Bandage

New member
זה לא טומי!

טומי, או טומוקי, הוא הילד הקטן של החבורה בעונה הרביעית. מי ששמת תמונה שלו זה ג´ונפיי, או ג´יי.פי., הילד כבד המשקל של העונה. ^^ הדיג´ימון שהוא דיג´יגדל אליו הוא בליצמון.

burhtk1

New member
אופס...

טעות שלי...אני בדרך כלל קורא לילד הקטן טומוקי בגלל זה מתי שביקשו ממני תמונה של טומי התבלבלתי בין הילדים בגלל שאני רגיל לשם אחר...

למעלה