תמונה של דמידווימון
ו ווילו רוזנברג New member 13/8/02 #11 תמונה מדליקה..... אני גם מחבבת אותה היא די מדליקה הם נראים כמו מישהו ששמע מוסיקה ממש גרועה.....
ו ווילו רוזנברג New member 13/8/02 #14 וואו הוא מדליק... *מתעצבנת* שאין לה את דיג´ימון וורלד 3 או 2 *נאנחת*
ו ווילו רוזנברג New member 9/8/02 #5 איזה מתוקקקקקקק אוי הוא כל כך חמוד אני פשוט חולה עליו הוא פשוט כזה מלאך{למרות שהוא שחור} והוא כזה מסכן........חבל שלא מראים אותו גם העונה{חבל....}
איזה מתוקקקקקקק אוי הוא כל כך חמוד אני פשוט חולה עליו הוא פשוט כזה מלאך{למרות שהוא שחור} והוא כזה מסכן........חבל שלא מראים אותו גם העונה{חבל....}
G Goggle Girl New member 13/8/02 #6 שיר שכתבתי ../images/Emo23.gif זה שיר מנקודת המבט של קן... אנגסט כבד... דייקן...
S star_female New member 13/8/02 #7 *-* אהבתי... זה יפה.. לא רק בגלל שקן הוא הבן האהוב עלי ואני חולת דייקן... זה באמת יפה ^_^ אני אוהבת את השירים שלך!
*-* אהבתי... זה יפה.. לא רק בגלל שקן הוא הבן האהוב עלי ואני חולת דייקן... זה באמת יפה ^_^ אני אוהבת את השירים שלך!
G Goggle Girl New member 13/8/02 #12 עוד שיר ../images/Emo23.gif מנקודת המבט של יולי של קן כשהוא היה עדיין שליט דיג´ימון.