שיר שכתבתי עכשיו

שיר שכתבתי עכשיו

יפתי אם הייתי אוהב את תכול השמים כמו שאני אוהב את צבע עורך, לא הייתי מפסיק להתבונן בהם. אם הייתי אוהב את הים כמו שאני אוהב את נוכחותך, לא הייתי מפסיק להתרגש מיופיו. ואם הייתי אוהב את הכוכבים כמו שאני אוהב את עינייך, לילותי היו לילות שימורים. אבל אני אוהב אותך, ואיני מפסיק להתבונן ואיני מפסיק להתרגש ולילותי הם ציפיה לבואך
 
תגיד לי,

למה אתה מבקר את השיר שלו כל כך? זה מה שהוא רצה לכתוב,זה הסגנון שלו,פרי עטו והוא העלה זאת פה והחליט לשתף..אז מה הבעיה שלך יהודה? כשאתה כותב,אנחנו לא באים בביקורות על הסגנון שלך נכון? תכבד את יצירתם של האחרים גם!
 
תגובה

אני מצטער אם צורת הבקורת שלי היתה צינית מדי, אבל כשמבקרים מישהו על יצירתו, זה עוזר לו לשפרה ולדעת מתי היא לא מספיק טובה. אני אוהב שמבקרים את יצירותי, כי אני רוצה שיהיו הכי טובות ושאדע איך לשפרן.
 
למעלה