שיר שכתבתי מזמן..

שיר שכתבתי מזמן..

את נושא השיר אתם תבינו לבד מהתוכן..
5.5.2005 גלוי לי זו שוב התחושה האלמונית והמוזרה שעוטפת אותי, אני שוב מרגיש קור רוח מול כל מכשולי החיים שנגלים אליי בפעם אחרי פעם אחרי פעם, אני שוב חושב על מה שיהיה מחר, ומנגינה עוברת לי בראש, עצובות הן עייני בכל פעם שאני מביט במראה העמוקה הזו, במראה הפנימית שלי, גם הדמעה אשר תיזל מעיני, האם גם היא שווה שתיקה עמוקה וכואבת? כאשר אצא, ואני אצא, מהם הקולות והרחשים אשא אשמע ואבחין בהם באים מכל עבר? הם זה באמת דבר כל כך עמוק עצם היציאה ממקום שהוא ערפל, אל עולם אשר גלוי לי, ואני גלוי לו? אין לי מנגינה אשר מתנגנת-ואותי לא מעציבה, אני חושב שאתקדם לי הלאה בין נפתולי הזמן, אני חושב שהיום אעשה את מה שהייתי צריך לעשות מזמן, אני חושב שהיום, אני אהיה כבר מוכן, אני חושב שהיום אני אצא, כי הדמעות, הגיע יומן . . . שבת שלום

J u s t m o i

New member
רן תעשה לי פואמה../images/Emo99.gif

אני אוהב את הסופים של השירים שלך הם תמיד עושים לי צמרמורת
יש לך כשרון

שעטנז

New member
וווואוווו! שיר ממש יפה!

וכל כך אמיתי
אהבתי נורא את הסוף.
כמו תמיד, שיר מדהים רן. נורא מזכיר לי את איך שאני הרגשתי לפני היציאה - סוג של מבוי סתום, או שאני יוצא או ש... לא יודע! תודה לאל שעברנו את זה.
שבת שלוווֹם.

serpentine

New member
אני חושב..

שאתה כבר יודע מה אני חושב על הכתיבה שלך אחרי שטחנתי לך ת`מוח עם הכתיבה שלי... באמת אהבתי מאד ‎:)‎ אל תפסיק לכתוב. ליאור.

גם לי יש שיר:

על אהבה וגאווה מהרגע הראשון ידעתי שזה כואב לאהוב אותך כי אתה רחוק ממני בכל מרחק אפשרי אולי לא רואים את החומה שבינינו אך היא ניצבת לה שם בגאווה. גם אם אצליח בחום להסיר לבנה אחת לא תעז להביט מבעד לרווח שנוצר אולי כי זה מפחיד אותך הרי אתה לא יודע ולא מכיר את הצד שמנגד, את העבר השני של האהבה. אוכל לשחות אליך ימים שלמים להגיע לכל נמל להגיע לכל חוף אך לא תחכה לי עם גלגל הצלה ואני אשאר אוהבת ועייפה והוזה מגלי-הגעגועים אליך אולי לא רואים את שובר-הגלים שבינינו אך הוא ניצב לו שם בגאווה, ואתה מצד אחד ואני מהעבר השני ובאמצע, על שרטון נותרה האהבה.

נשמה שלי סוריייייי קראתי כבר אתמול!

אבל קיבלתי טלפון או שיצאתי אז לא הספקתי להגיב וכבר שכחתי
שיר ממש יפההההה ועצוב
מדהים כמה שאנחנו כותבים שירים כמעט רק כשאנחנו מרגישים רעעע

drnaji

New member
חניתה |נפעם|

גם אוהבת אירו וגם אוהב בון ג'ובי
אוהב אותך אחותי האבודה
יש לך אחלה טעם במוסיקה

drnaji

New member
זה נבלע בין שלל ההודעות ../images/Emo70.gif

אני אפילו לא ראיתי את זה עד ש"לחייך תמיד" הגיב לך (הניק שלו בכחול והוא בולט
). בפעם הבאה שתרצי לפרסם משהו שדורש תגובה תשימי אייקונים גם בכותרת

drnaji

New member
../images/Emo45.gif + ../images/Emo201.gif

על השיר המעולה
כל הכבוד לך |כפיים|
על מה העצב שיש בשיר
הכי הזדהתי עם "ידעתי שזה כואב לאהוב אותך כי אתה רחוק ממני בכל מרחק אפשרי אולי לא רואים את החומה שבינינו" כי זה הזכיר לי את החברה שהייתה לי במשך 8 שנים שעכשיו היא בקנדה ואני לא מצליח לשכוח אותה
טוב..יאללה..לא נתחיל עם הדכאונות
שיהיה לך שבוע מעולה

drnaji

New member
אני יודע כפרה ../images/Emo9.gif

פשוט לקחתי את מה שכתבת וראיתי איך זה מדבר אליי

gilad music

New member
חניתוש יש לי עצה בישבילך

כתבת שיר מ-ד-ה-י-ם רק ההיתי מציע לך לחלק אותו לבתים ופיזמון ואולי להלחין אותו תראי שאם גם יצא לך לשיר אותו ולהפוך אותו משיר לירי לשיר מוזיקאלי וזה יהיה יותר מרגש שבוע טוב ומלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אהבה

למעלה