שיר שכתבתי-טריגר

המשך5 ואחרון

אני מרשה לעצמי לעזוב, ליפול בפעם האחרונה, בתקווה שכשאגיע חזרה... זה יפסיק

מוּסקט

New member
כשאני קוראת שיר

לפעמים מרתק אותי התוכן כי הוא הצליח לגעת, לפעמים מרתקת אותי הצורה, השפה, המקצב, ומצלול החריזה... השיר שלך, בגלל שהוא חייב אותי לפתוח כל פעם הודעה חדשה, בכלל לא הצליח לעבור ברמת התוכן כי הייתי עסוקה בלהתעצבן שכדי לקרוא אותו את 'מחייבת' אותי להתאמץ. ולא בא לי להתאמץ.

גנגי

New member
זה כמו פאזל:

קחי חתיכות, תרכיבי לבד. אפשר גם לנסות לערבב את השורות, מעניין מה יצא.

netad169

New member
רוצה להתייחס לתוכן השיר

כי אני חושבת שלכל אחד יש את הרגעים האלו שבהם בא לו לעוף גבוה מעל למציאות וליומיום, לקושי ולסיבוך, ופשוט לרחף.....בקלילות של נוצה..... וזה אפשרי. מנסיון....

מצטערת...

אני כותבת מהפלאפון וההודעות קצרות,לכן כתבתי בהמשכים...התאכזבתי לראות שלא הבנתם את השיר

gitta

New member
כמה הסברים אפשריים

א - לפי מה שמקובל, חלומות תעופה הם חלומות מיניים. ב - לפי המיסטיקה, אלו חזיונות של יציאה מחוץ לגוף. ג - לפי דעתי, אלה זכרונות מהתת-מודע מתקופה אבולוציונית קדומה. ד - ההסבר הנכון יכול לבוא רק ממך.

shellyland

New member
אם היית מכבדת את השיר שלך

היית טורחת למצוא מחשב שאפשר לכתוב ממנו. בחיים לא יעלה בדעתי לכתוב שיר שלי "בהמשכים", שורה-שורה, שלי לתת לקורא/ים לקלוט אותו במלואו. ואם הייתי מוצאת שהשיר שלי לא מובן לקהל, לא הייתי מעלה בדעתי להאשים אותם.

כתבתי שהתאכזבתי

לא "למה לא הבנתם את השיר?!?" ואני מכבדת את השיר,וזה לא מוריד מהכבוד כשאני כותבת אותו שורה שורה...לדעתי זה לא משנה.

למעלה