שיר שכטר

תמי ג

New member
שיר שכטר

בעקבות פניות של רוקדים רבים אליי בדבר מצבה הבריאותי של שיר שכטר הילדה בת ה - 4 חולת הסרטן שערכנו למענה מרתון התרמה. שיר עברה לפני כחודש את הניתוח המסובך בהצלחה כצפיית הרופאים, בימים אלו שיר מחלימה מהניתוח בניו יורק ומתחילה סידרת טיפולים למאבק בגרורות. נמשיך כולנו להחזיק אצבעות לשיר... אמן!!!

תודה לירון מישר על התרומה

כזכור לכולם בעקבות הפורום ומרתון ההתרמה שנעשה למען שיר. שלח לנו ירון מישר מכתב שהתקבל מקבוצת כנרת מפינלנד ובה כתבה שהקבוצה אספה סך של 350 דולר למען שיר.הגברת מאיר ביקרה לאחרונה בארץ ואכן הפקידה בידיו הנאמנות של ירון את הסכום. ירון דאג להעביר את הצ'ק שבימים אלו יועבר לנציג מהמשפחה, מכיוון ששיר עם הוריה ואחותה התאומה שוהים בארה"ב וסועדים את שיר לאחר הניתוח. ושוב המון תודה לירון כל הכבוד וישר כוח. והרבה תודות בשם שיר והמשפחה לקבוצת כנרת ממש מחמם את הלב. וכולנו נמשיך להתפלל לשומה של שיר הקטנה.

תודה על "כל הכבוד", אך הוא לא מגיע

לי. אני רק הדוור. מרים מאיר עדין בארץ ותוכלי לפגוש אותה בפסטיבל כרמיאל. אני מניח שהיא תשמח לשמוע פרטים על שיר וגם לספר על כך לקבוצה שלה שתרמה את הכסף. אני, כאמור, רק הדוור.

נברר פרטים על מרים מאיר

לקראת פסטיבל כרמיאל, אני לא אהייה אך תמי בטוח תהייה ותשמח להפגש איתה ולדווח לה על שיר.

למעלה