שיר שכזה /תצריף

שיר שכזה /תצריף

תצריף פאזל של אלף חלקים רגעים קטנים של חסד , יוצרים תיפאורה בוחרת את אלה " הישרים " להתחיל במסגרת ככה מרכיבים תמונה . אחד לאחד זכר לנקבה, מתחברים ויוצרים חוויה מדהימה כל הירוקים משמאל , אדומים מימין פרדס מלא פרי ושמש לקראת דימדומים . שקיעה ... ערב שאני לצדך, נוצרת בלבי בקשה רקיע שמספר .. ופומלה בשלה .. הולכת ומתבהרת תמונה . אוספת את הכחולים לערמה שמיים ועיניים מי של מה ? "אוהב אותך " ודמעה שטופה ובעננים צורת מכשפה שעון החול מתקתק... אני עדיין איתך זמן עובר וצילצול טלפון מאשתך ......

אורנה^

New member
שיר כזה...

אהבתי. אין מילים שיר נפלא יש לזכור תמיד כי "שעון החול מתקתק..."

רוקוקו

New member
אני ממש מבין אותך ואת השיר שלך ../images/Emo88.gif

רק עוד רגע אמא רק עוד גרע דל את תמיד ...... אני ממש מבין אותך בוחרת בטוב!!! תמיד הוא מצלצל ברע הלא נכון. תמיד זה ברגע שהגוף מתחבר היד נוגעת והלשון את כבר יודעת.... אבל תמיד יש יום חדש נסי מחר או חפשי לך פאזל חדש
? מה שחשוב בוחרת רק שתחברי את הלב השבור זה הפאזל של החייייייייים!!! שבוע טוב לך וחג שמח בוחרת. רק עוד רגע אמא רק עו רגע.... *************רוקוקו*************** וזה שיר שכתבתי פה לאחת והיחידה שלי והוא גם פאזל אז אני רוצה לכתוב את זה גם לך אבל רק שתביני בלי רמזים משונים טוב?????!!!!!!!! קחי שני גושי חמר ולושי אותם כרצונך, עצבי האחד בדמותך, עצבי האחר בדמותי, עתה שברי את שניהם ערבביולושי מחדש, עצבי גוש אחד בדמותך, עצבי גוש שני בדמותי, ........... מחצית מדמותך היא אני ומחצית מדמותך היא את. אבל את יודעת מה ?כשאני בונה את הדמויות הפלפון שלי סגור

אפרת.א

New member
רגעים קטנים של חסד....

יוצרים לנו חיים שלמים. תצריף - זהו טעם החיים... מסגרת ישרה - משמשת כדוגמא והחיים? זורמים...לאט ובביטחה. פאזל של אלפי חלקיקים קטנים ,גדולים, בכל מיני צורות, בכל מיני צבעים. פיסה קטנה שחסרה, כאן באמצע, או בפינה ו...אופס - "הלכה" לנו תמונה שלמה חיים שלמים נבנים סביבה, פיסה קטה שנעלמה. דקה עברה, שעה - שנה דמעה יבשה , לחייך שטפה... חלום חלמת אשה יפה. את יודעת...בים, במצולות - ישנן צדפות כל כך יפות. בחיינו - ישנם שיאים ומורדות רבים, תכנון אישי משתבש, מערכות יחסים אינן מתממשות, ישנן תאונות, בעיות , אתגרים - כל אלה עובדות. איננו יכולים להימלט ממכשולי החיים על כן עלינו להתמודד מולם. ו....הפתרון תמיד - טמון בבעיה...! אוהבת אותך ושולחת חיבוק ענקקקקקקקקקקקק מתוך הנשמה.

בוחרת בטוב...

תמשיכי חמודה... לכתוב שירים יפים כאלה... והשלימי את התמונה... ואותו תשאירי לאשה... את חפשי לך...אהבה... שתהיה רק שלך... מכורה לאהבה.

נוצה

New member
כמה מרגש ונפלא

תצריף מופלא רגיש ומענג מילים שמראות את אשר על הלב רק עיצה אחת לי עבורך אישה חברי לך חדש מלא אהבה ועל תסתפקי בתצריף חסר כשאת ליבך מוסרת לאיש שנשמתו במקום אחר חג שמח ומלא אהבה וטוב נוצה

קאזנובה

New member
שיר שכזה/תצריף

הפאזל מעניין ,הפרדס מוכר,המכשפה נמצאת גם בשמים וגם בארץ (בפרדס) החוויה מהממת,האשה מדממת, ושעון החול מהווה עדות אילמת.

למעלה