שיר שונה עבורכם

הזהוב

New member
שיר שונה עבורכם

הפעם בחרתי בשיר של נוטיס ספקיאנאקיס. אתם לא חייבים לאהוב אותו אך כדאי, כדאי מאד לשים אוזן ולהקשיב לעיבוד המיוחד עד סופו. שם השיר : Mana, Manoula Mou (אמא, אמא יקרה / קטנה שלי) מילים: ספירוס יאטראס לחן : אלקוס כריסוברגיס תיהנו, למה לא ?? שלכם כתמיד - הזהוב. הקישור

איזה יופי של שיר

ואיזה ליווי עשיר עם ניחוח ערבי תורכי באגלמה סנטור וחליל ...המן המן. עשית לי את הערב

rodedy

New member
תודה לזהוב

זמר אהוב עלי בעל קול נפלא ראיתיו פעמיים ונהניתי אך משום מה לא נחשב על ידי "המבינים"

rodedy

New member
דרך אגב:

מכר 7 פלטינות את הדיסק הכפול ההופעה ב rex

sakis

New member
נוטיס

הורדתי לפי הקישור אחלה שיר ואחלה זמר, אני מאד אוהב אותו, אופה ניגמר השיר חבל. שמואל חולה על יוונית.

יפה זהוב ../images/Emo48.gif../images/Emo72.gif

אחלה .אהבתי את השיר ..דרך אגב אני חדש כאן ..ואשמח מאוד אם אמשיך לשמוע עוד שירים מקסימים כאלה .

מנדובלה

New member
מקסיקני... ברוך הבא!!!

אני כאן בערך חודשיים אולי קצת פלוס מינוס ואני מהנת כאן

מנדובלה ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

מנדובלה ערב טוב ותודה על קבלת הפנים .

גרב../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

ערב טוב גרב ושבת שלום .היום שלחתי לך מלאך .אבל המלאך חזר.שאלתי אותו למה?הוא אמר שמלאכים לא שומרים על מלאכים אחרים
שבת שלוםםםםםםםםםםם

מקסיקני ידידי

שבת שלום גם לך ולבני משפחתך. שתבוא עלינו פעמיים בשבוע :) אוהב אותך גרב.

אניהיא../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif|פר

ערב טוב אניהיא ושבת שלום.מימוטימוניס מטיאמו...... מילה טובה שווה זהב מכוונת אל ההכרה ופוגעת במטרה.מילה טובה חודרת אל הלב והנפש וקולעת אל הרגש .

ל-הזהוב, כל הכבוד ותודה על השיר...

נותר עתה רק לפנות לגולשי האתר, למי יש המילים??? עדיף כמובן "אנגלו יוונית"...תודה מראש...

למעלה