שיר שאני מאוד אוהבת

mariana

New member
שיר שאני מאוד אוהבת

שיר שמייצג אותי וגם חלק מימכם. אז ריקי לקרוא ולהפנים. שרית חדד/כאב שבליבי "מה שהיה לא יחזור עוד לעולם, זה כואב לי בלב כל יום. מחשבו שעולות, לא נותנות לי בשקט לחיות. זה אולי יותר מסתם משבר, זה גורל שנפל עליי. החיים היפים,פשוט היתנפצו לאלפי רסיסים". "הכאב שבליבי זה כאב שאיש אינו שומע, די, עד מתי אלוקי יגור העצב בתוכי? הכאב שבליבי הוא כאב שבנפשי פוגע, די, עד כמה עוד אלוקי? לא רוצה להיות לבד." "הרחוב נדם מבני אדם, אף אחד לא מבין אותי. ומחר זה עוד יום, יום רגיל וכמעט שגרתי. אם בשמיים ישמע קולי, ורק במעל יבוא עזרי. אדון עולם תחוס עליי, אני בוכה לך." "הכאב שבליבי זה כאב שאיש אינו שומע, די, עד מתי אלוקי יגור העצב בתוכי? הכאב שבליבי הוא כאב שבנפשי פוגע, די, עד כמה עוד אלוקי? לא רוצה להיות לבד." מקווה שאהבתם מרין

@@

New member
למה רק אני צריכה להפנים????.

את לא חושבת שאת יותר ממני צריכה להפנים את המילים? נכון, גם אני צריכה, אבל את יותר. בכל אופן זה לא משנה מי ולמה, העיקר שהמילים כ"כ נכונות. דרך אגב, מצב רוח יש???????? אוהבתתתתתתתתת ריקי

mariana

New member
ברוכה הבאה

אני מבינה שאת חדשה כאן. אני לא בדיוק מבינה את שמך מה זה קרבונית? כאילו קרבית? מה האכזבה שלך? וחוץ מזה תודה על החיבוק. שולחת לך בחזרה

קרבונית

New member
אז כך:))

השם הוא קרבונית כי הוא היה קרמבונית בפורום אופנועים ולכשעליתי בדרגת הרישיון אז החלפתי לקרבון, חומר חשוב ונכבד בחלק מסויים של האופנוע. האכזבה: במילים פשוטות. הקשר שלי עם הבחור הסתיים ולא ביוזמנתי ושלא ברצוני:)) ןלעשות let go זה לא כזה פשוט :)) הפרידה היתה בשבת שעברה - ואיך שהיא התרחשה לא היה משהו בעיני. נכון לעכשיו אנחנו די חברים. רק לא חבר ו חברה:) ואני עדיין חושבת שאנסה ליצור מצב שאפשר יהיה לחזור. אבל נראה. אשתדל לקחת יום יום מה שיהיה אנ

mariana

New member
היי אנ

אני יודעת שזה לא כל כך פשוט לוותר ולהמשיך הלאה. את לא יודעת למה ניפרדתם? הרי יש לך את הזכות המלאה לדעת. אבל אני חוששת שאת תעצרי שם ולא תמשיכי ובסופו של דבר תתאכזבי. אבל לדעתי ישנו סיכוי טוב לחזרה אם היה טוב ביניכם. אני בינתיים ממליצה לך להמשיך הלאה ולא להיתקע. מרין

קרבונית

New member
גם אני ממליצה כך:) אבל ההתחלה קשה

ולמה נפרדנו? כבר אמרתי שבאיזה שלב בלחץ ממני אמר שאני לא מה שהוא מחפש בקשר זוגי:). שיהייה:)))

למעלה