שיר שאני די מחפש

RunNGun

New member
שיר שאני די מחפש

כולם מכירים את הגירסת היפ הופ של "גם אם לפעמים" של מומי לוי עם קוטג´. אני מחפש את הגירסה המקורית. כל מי שיש לו ויכול לתת (תמורה מובטחת) לפנות אליי לאייסי 119809561 תודה מראש אבישי

RunNGun

New member
חן חביבתי

אני אקנה את הדיסק הזה גם אם יעמוד מולי עדר של תאו ששואג את קריאות העידוד של הקהל של מכבי יפו מלווים בעשרים פילים עם תמונות של טופאק עושה ווסט קואוסט עם הידיים. אבל אני רוצה לשמוע כי אני סקרן לדעת. הבנת? אבישי

RunNGun

New member
מצטער!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה מספיק? באמת סליחה אבישי

אבישי ...

דווקא אנשים מ"סצינת" ההיפ הופ בארצנו , צריכים להיות נגד העתקות שירים וצריבת שירים ... שמע אני מבין ומאמין לך שאתה תקנה את הדיסק של מומי כאשר הוא ייצא אך ... תחשוב על זה שביקשת את זה ממישהו , מישהו יעביר לך , אתה תעביר לחברים וכ"ו ... (ותחשוב לכמה אנשים שלח זה ששלח לך ...) בקיצור יש לכם כמה ברירות ... 1.עם קצת סבלנות , אם ירצה השם - בקרוב התקליט 2.אתם יכולים להפיץ את זה באינטרנט ולתת לו "דיס-ריספקט" לאומן שהשקיע הרבה על האלבום שלו ... תחשוב על זה אבישי !!! תהנה !!!

double M

New member
איזה בולשיט...

"ותחשוב לכמה אנשים שלח זה ששלח לך"- הבנאדם ששלח את השיר כבר שלח את השיר למי שהוא רצה. אם הוא יישלח גם לאבישי, שגם ככה מתכוון לקנות את הדיסק, זה לא יזיק לאף אחד.

"לא יזיק לאף אחד" ???

אני רוצה לראות אותך , בתור אומן בישראל (הארץ שנחשבת אחת הגדולות בעולם בהורדות וצריבות) עובד על תקליט משו כמו 4-5 שנים ופתאום בא איזה דביל שעובד בשוק , צורב ת´דיסק שלח ומוכר לאנשים ב-20 שקל ... כאילו אתה נראה לי לא קולט מה שאתה עושה !!! ואני לא מדבר כי זה מומי , אני מדבר בתור בן אדם שלא צורב דיסקים !!! זה העבודה שלו , ההשקעה שלו ... תן לו את הכבוד שלו לתקליט טוב , ובמקרה שלנו שיר טוב ! בקשר לזה שאמרת שאבישי ת´דיסק , אני מאמין לו , אין לי בעיה עם זה , הבעיה שלי היא שבוודאי אבישי יפיץ את זה באינטרנט כמו כולם פה ... זו הבעיה שלי ... !!!!!! שיפיצו את השיר הזה !!!!!

double M

New member
אז במקום לזרוק שטויות יכלת לכתוב...

"אל תשלח את זה, זה יפגע במומי"

D.O.D

New member
אני יכול להגיד דבר אחד...

אם אני הייתי מוציא דיסק והייתי רואה אותו בחנות של צרובים רימון לתוך הבסטה... ככה חנות חנות

MC Bentzi

New member
"ותחשוב לכמה אנשים שלח זה ששלח לך"

חחחחח נשמע כמו פירסומת לאיידס וזה שטויות כל עוד הוא קונה את הדיסק זה ממש לא משנה

G MaN aka Satla

New member
טוב תסלח לי

אבל כמוני וכמו אבישי יש המון אנשים שרוצים לשמוע את הסינגל הזה ודי עם הבול-שיט הזה! חלאס! עכשיו אסור לשלוח שירים יעני בתור סינגל בתור רושם סה"כ שיעזור להשפיע לטובת מומי , ומי קבע ת´חוק הדבילי הזה? אתה? סלח לי , אני בטוח שלך לא חסרים כמה וכמה שירים -לא של מומי- שגם לפי דבריך - אסורים. אז חלאס עם הבול-שיט. אתה לא רוצה לשלוח , ואתה נגד זה? (סותר את עצמך , כן בטח) אל תשלח , מישו אחר ישלח לו.

da^Lord

New member
עם כמה שזה כואב

ברגע שהשיר מסתובב ברשת, אי אפשר לצערי לעצור את זה. לי אין את השיר ולא הייתי מתנגד שיהיה לי ובטוח שאני אקנה את הדיסק, העניין הוא כזה, אני יודע שבקרוב הדיסק יוצא ואז יהיה לי את השיר, אז חבל עכשיו להתאמץ להשיג אותו בטח באיכות של שיר שהוקלט מאיפשהו, ואז כשאני אשמע את הדיסק אני כבר לא אהנה מהשיר הזה. לכן אני אומר , הדיסק בקרוב ייצא, לטובטכם חכו לדיסק. ככל שההמתנה מתמשכת ככה ההנאה יותר גדולה אח"כ.. (בד"כ הביטוי הוא - כגודל הציפייה כגודל האכזבה, אבל אני בטוח שממומי לא נתאכזב).

RunNGun

New member
תגובתי לכל הדיון שנוצר כאן

איך הפכתם אותי למוכר של צרובים???? ג´י מאן - אני איתך. אני רציתי לקבל את הקובץ מתוך סקרנות, לא על מנת להפיץ את זה בכל הרשת. כל מה שרציתי זה שיהיה לי את השיר, כדי שאוכל לשמוע אותו על בסיס יומיומי. אה וד"א, כבר השגתי אותו. שיר מהמם. אבישי שרצה לדעת מתי באמת יצא האלבום כבר???

The EmineM ShoW

New member
הדעה שלי...

אני חושב ששליחת שירים דרך איי סי קיו דווקא לא דבר רע... יש המון שירים שאין\ לא יהו בחנויות וחבל סתם לא לשמוע אותם... שלא לדבר על לא לשמוע אותם שוב ושוב מתי שרוצים... לפי דעתי גם שירים שכן נמצאים בחנויות אפשר לשלוח כי: א. אם הבן אדם אוהב את השיר\האמן מספיק - אין מצב שהוא לא יקנה! ב. מצד שני... יש כאלה שגם ככה לא יקנו - או שאין להם כסף מיותר... או שהם יקנו את האלבום המסוים כשהו יצא... או שהם בכלל לא יקנו אם המצב שלהם גרוע יותר... אני יודע על הרבה אנשים מפורום אחר שאחרי שהורידו את הדיסק החדש של סאב... הם התלהבו וקנו אותו ישר! יש כאלה... האמת... ככה אני קניתי את ביג מו בריפקייס... מישהו שלח לי... ראיתי שהרמיקסים מוצאים חן בעיני והלכתי (כמו מניאק חיפשתי שעתיים! את מאד מן) וקניתי את הדיסק ב-50 שקל כמו גדול! הקיצר הבנת למה אני חותר (אני מקווה...) תגיבו בבקשה!!! תודה!

למעלה