שיר קיץ.

SIM90

New member
שיר קיץ.

בודקת יפה, נתונים מצוינים. פגשתי אותה במסיבת פורים. כל השנה לא אמרתי אפילו "מה העניינים", מה לעשות שהיא ניראתה חרא במדים. עכשיו, ידידי, זה לא זמן להתאהב, איחרת בזיהוי תאכל את הלב. בפעם הבאה, תסתכל סביב, כל בודקת ג'וחרא, על אזרחי, היא אביב.

פששש מאוהב...

moria007

New member
כישרון כזה, אתה מתבזבז עלינו...

מאוד פואטי. מתי יוצא הדיסק?
יחלקו את זה במועדון כמו את הדיסק של טרמינל 3, שער הכניסה של ישראל? אבל זה הרי ברור שכולנו נראים יותר טוב על אזרחי, מי יכול להיראות טוב עם המדים האלו??? בעצם, כשאני חושבת על זה עוד קצת.... הנה שיר קצר שחיברתי ברגע זה ממש: בודק נחמד, נראה לא רע פגשתי אותו ליד שעון ההחתמה עברו הלילות, עברו גם בקרים, עד שראיתי אותו מלווה חברים. איזה אסון, זה לא יתואר, הלבוש שלו כל כך מכוער! בנות יקרות הפיקו לקחים, לפעמים הם נראים יותר טוב על מדים. ***שיר זה נכתב בלשון זכר אך ניתן ליחס את הנאמר בו גם למין הנשי***

טיפ_טיפ

New member
מוריה - ישר לכוכב נולד ../images/Emo70.gif

"מלווה חברים"
הרסת אותי. אני חושבת שבזאת אנו מכריזים על פתיחת מקצה שירים בסגנון פרפר גם חמשירים יתקבלו בברכה.

floydian

New member
שיר הבודקת

בודקת מקסימה מי צריך יותר מזה? פותחת תיקים מרימה את החזה ראיתי אותה לוקחת נעליים מהגופנית, מגזר 72 אוי, ריח הנעליים היה נורא או אולי זו הבחורה? חבל שלא רוצה אותה יותר ולא תיקח עוד נעליים היתה זו משמרת קשה צ22....

שלידיז

New member
כולכם שיחקתם אותה

וכן בתור אחת שהגיעה לפתע יום אחד עם אזרחי לקורס והחברים הטובים לא זיהו אותי.. אז כן כנראה יש הבדל..

למעלה