שיר קטן

טליה1233

New member
שיר קטן ../images/Emo13.gif

צל הירח - שיחה לעת ליל כשעוגן הליל שוקע באופק ורוח חרישית נושבת חושבת ירח עגול ומלא. צל עצים למולי מתנועע ואני טרודת מַחְשָב מילה מעץ חיוור [אור הירח זוהר] בוזקת אבקת סוכר לפֶּה עוד וויכוח שאינו חדל, הוזה מה היה ומה יהיה הקודם: המתפוח נפלה הביצה או מבצה היא תצא *חריפותו של רגע עם סחוג הרבה

optimi10

New member
טליה ../images/Emo141.gif חומד

רק בקריאה שניה הגיב .. את יודעת וזוגתי זקוקה לי בימים אלה בגופי ובנשמתי .. חייב קריאה שניה עם ראש צלול ונקי .. תמיד אהבתי את מילות השירה שלך }{

itaf10

New member
אופטימי ומה עם השירה שלך?

מתגעגעת אליהם. נו............שוין.......... תביא משהו............

צילוש43

New member
טליה לאור צלו של ירח../images/Emo29.gif

חרזת לך שיר מלא במחשבות... ואהבתי את "חריפותו של הרגע" ואני כתוספת אתמול חרזתי לי גם בבלוגי... ומשום מה קצת לי תאם.
מסע החיים. בין ערפילי הזמן שנים נעגרות מסע צוברים שביל מסתחרר עומדת... במסע חייה. רגע של הפוגה מחשבה מעופפת בטן מתהפכת דמעה הינה זולגת כזעקה חרישית באין מי שישמע לה. את הוויתה נתנה בכל כוחה נאחזה בגזע שנחרט ליבה ענפי העץ פרוסים לרווחה ברוח שנשבה... התנודדה נפשה. אט אט הרוח שככה הוויתה התרוקנה לחוף מבטחים פנתה לחזור בבטחה. ביתה משכנה ללא רוח וסערה ללא המית הגלים המתפרצים הגועשים. סגרה היא את דלתה לשקט שבתוכה.

optimi10

New member
צילוש ../images/Emo141.gif מחפשת חוף מבטחים ? }{

בליל ירח מופיעה בפאר תפארתה והחיוך שלך חיוך של מלאכים רגע בי נוגעת מחייכת בנשמתי ורגע נעלמת בלובן קצף הגלים ולבי שוב קורא לך נפשי סוערת בין גלים הושיטי לי ידייך פתחי אלי לבך תני לי לאסוף הווייתך בתוכי ואהיה לך,, לי חוף מבטחים ,,,

טליה1233

New member
צילוש ../images/Emo23.gif שיר חזק חרזת ../images/Emo141.gif

זה באמת מסע בחיים... לבוא לחוף המבטחים שבפנים? כולנו (מי יותר ומי פחות) עברנו את זה ובסופו של דבר השינויים לכאורה מתחילים בחוץ אבל }"מאתנו הם יוצאים ואלינו הם חוזרים" וזאת המהפיכה האמיתית השינוי האמיתי.. מה שמזכיר לי שיחה פילוסופית שניהלתי אמש עם ידיד איש צעיר, שלמרות שנותיו הרכות (חחחח יחסית אלינו) הבן אדם מבין ורודף שינויים והשתנות פנימית. כל השינויים הם טיימינג פנימי השתנות באה מבפנים (לכאורה החוץ קובע
) מותק, הכאב מחשל ומחזק אותנו וכך אנו הופכים לאנשים יותר טובים ומהכרות אישית?
את אחת הטובים שבנו

צילוש43

New member
טליה../images/Emo25.gifאת יודעת שלא שכחתי...

לרגע אחד ויחיד שאת יכולה להיות התאומה שלי
הרי נולדנו באותו יום
אההההה את רואה זוכרת אני עוד מאז כי נחרטת לי בלב ובנשמה
למרות שלא ראיתך שוב כבר מאז.
ועל כך דברייך יותר חקוקים בליבי, כי את בהחלט אחת מהכי טובים שמזלי שפר להכיר

optimi10

New member
טליה ../images/Emo141.gif חופרת בנשמתך

מחפשת תשובות ? יפה וחריף ..... תביטי אל האופק השמש תופיע עם שחר ... שזורים מתפתלים ידיים מלטפות שפתיים מתחככות והלב מנגן זמר סוער בעיניים לחות חבוקים שזורים זה בזה עטופים בערפלי הליל ,, מתנועעים לקצב פעימות לב ואוושת רוח ליל ,, צעד אחר צעד פעימה אחר פעימה ורק הירח שומע מחייך ושוקע אל שחר של יום חדש

טליה1233

New member
איזה חופרת ואיזה נעליים? חחחח ../images/Emo13.gif)))

כולה שיר (נהדר בעיני
) שכתבתי בעבר בעקבות שיחת ועידה שבה אנשים התווכחו מרות על קוצו העברי של יוד
חשיבות המילה וכתיבתה גרמה לכותבי השירה הנפלאים הללו (אנשים נחמדים מאוד) לפתוח מילונים ואנציקלופדיות רק בשביל לברר מה נכון לכתוב יותר
)))) שיר חמוד כתבת. אהבתי

optimi10

New member
טליה ../images/Emo24.gif מילון ? במילות שירה ?

אני פותח מילון קר מהמקרר
) אף פעם לא בדקתי מה מותר ומה אסור לכתוב כל אדם כותב מה שיוצא מראשו ומנשמתו ברגעים שונים בחיים מילות שירה הן מצב הרוח של האדם ברגע נתון ..

למעלה