שיר קטן שכתבתי...

berry23

New member
שיר קטן שכתבתי...

לבן שלי... היום בדיוק אתה בן שנה... אם להיות יותר מציאותית, יכלת להיות הייתי צריכה להדליק לך נר על העוגה אבל הנר היחיד שאני אדליק לך יהיה על אבן קרה ורבת משמעות שכן שם מתחתיה נמצאות שאריות גופך הקטן, גופך הפצפון שהיה ותמיד יהיה חלק ממה שאני ונשאר לי היום רק לקבל ולהשלים עם לכתך לעולם לא אשכח את אבדנך לעולם לא אשכח את דמותך כמה חבל שלעולם לא אשמע את קולך ולו רק כדי להגיד לי אמא, הכל בסדר איתי קטן שלי, כ"כ רציתי בך כבן...היהלום שעל השרביט מן פינוק כזה שיהיה רק שלי, כזה שלעולם לא חשבתי שדווקא לי יהיה, ועד שבאה התקווה, הלכת לי ורק שתדע שההפסד הוא גם שלך כ"כ רציתי לאהוב אותך, ויש לך אבא שהיה מצחיק אותך ואחות מדהימה וחכמה, והרבה משפחה חמה ורק נשאר לי לקוות שהתחרטת וחזרת כי היום בדיוק אני בחודש התשיעי עם בן, שיקבל המון המון אהבה ואבא שיצחיק אותו ואחות מדהימה וחכמה והמון משפחה אוהבת וחמה... ואולי זה שוב אתה 25.5.07

מתוקה שלי

לא מצליחה לעצור את הדמעות מאחלת לך לידה קלה ומהירה של ילד בריא ומקסים שיגדל לצידכם כל החיים.

berry23 יקרה

עצוב לקרוא מה שעברתם בתקופה האחרונה
אני מאחלת לכם שמעתה העניינים יסתדרו התינוק החדש יביא הרבה אור הביתה והרבה דלתות תפתחנה. מי יתן ומצבכם הכלכלי ישתפר גם הוא מי יתן ואמן.

ריגשת אותי עד דמעות!!!../images/Emo24.gif

מאחלת לך ולבני משפחתך את כל הטוב שמגיע לכם ובושש להגיע עד כה. בעז"ה עם הלידה הקריבה ובאה מאחלת לכם שעוד קצת מזל יגיע, בעז"ה שיהיו בשורות טובות, שביתכם ישכון שלום, ברכה, פרנסה וצחוק.

ella59

New member
וואי חמודה רק אושר ועושר.ריגשת אותי מאוד

נגעת לליבי ודמעות זולגות מעיניי.. מאחלת לך לידה קלה והעיקר אושר ונחת..מהילדים ומקווה שהילד החדש שיוולד יחזיר לך את האושר ואת החום שלא הספקת להעניק לבן שאיבדת.. המון אהבה וחיבוקים.. ונשמח לעזור בכל מה שתירצי.. רק תבקשי... אוהבת מכל הלב אלה

שוקולתה

New member
ברי 23 ריגשת אותי מאוד מאוד

בעזרת השם יהיה טוב קחי בקלות. גם אחותי איבדה תינוק ועכשיו יש לה אחרי 3 שנים של דיכאון עמוק עמוק . היום אומנם יש תינוק .אבל הבריאות שלה ערוסה מאוד מאוד .מבכינת מצב דיכאון שלא מצליחה אפילו לישון במוח .הגוף ישן אבל המוח לא ישן . אז חשוב שתיקחי את החיים בקלות קלות .כי שווה מאוד מאוד . ורק בגלל אחותי אני מנסה לתפקד נורמלי. בגלל שבעלי פחד לאן שהיא הגיעה . למרות שלה עוד היו ילדים גדולים ובצבא .ופשוט היתה בעולם אחר בגלל שאיבדה תינוק בתאונה . ומראש ידעה שהוא לא יהיה נורמלי נילחמה ונילמחה עד גיל 6 .מה שווה תינוק לא מדבר לא הולך . וזה הישפיע עלאה לדיכאון ופרשה מצהל והפסידה המון כספים בגלל הבריאות שלה שנהרסה . עד היום היא עם תרופות .בגלל המצב שהיא ניכנסה אליו .למרות שהיא אוהבת את התינוק . אבל שאימא חולה ולא מתפקדת זה היום ונורא . אז תיהיה חזקה חזקה והילד החדש יביא לך אושר ואושר . ורק בריאות ובריאות ונשיקות לך ומזל טוב לך

berry23

New member
תודה לכולכם על החיבוקים...

לא התכוונתי כ"כ לפתוח בריכת דמעות למרות שאני יודעת שזה מרגש... וכמוכם אני מאוד מקווה שהפעם יהיה הכל בסדר בע"ה ושעם הלידה יפתחו הימים הטובים יותר... וככה או ככה עדיין יש לי את החצי התומך והאוהב והמדהימה שלי שכל פעם שרע לי היא לצידי... אוהבת את כולכם מאוווווד!!!

ברי, ריגשת אותי, אני עם דמעות עכשיו ../images/Emo7.gif

גם הבת הקטנה שלי (17) קראה את זה עכשיו ואמרה שזה שבבטן שלך הוא הבן שאבד לך. הוא חזר.

בס"ד בארי23 יקירתי

שתהיה לך לידה קלה,נורא ריגשת אותי עם השיר,ירדו לי דמעות ה' שיתן לך את כל אשר חפץ ליבך,והלוואי וזו תהיה אותה נשמה שחזרה אליך שוב,תשמרי על עצמך וה' ישמור עליך, אמן ואמן

למעלה