בוא נעבור אחד אחד
ונעשה את זה מסודר. טענה: כל מה שאפשרי להשיג בצורה מסויימת, אפשרי להשיג אותו ע"י כסף. 1. אם יש מישהי שגורמת לך לשלווה, יש סוג מסויים של בחור שהיא תרצה. אתה יכול לקנות מורים למשחק ולשכנע אותה שאתה הבחור הזה, אתה יכול לחטוף אותה(ואז תאמר- אבל היא עושה לי שלווה רק אם היא רוצה מרצונה החופשי לבוא- אז לכן דיברתי על המורים למשחק). אם תגיד- היא עושה לי שלווה רק אם היא תרצה אותי כמו שאני, בלי לשחק- זה יסתור את הטענה, כי כמו שאתה היא ממילא לא רוצה אותך, ואז זה בלתי אפשרי להשיג את זה בצורה מסויימת. לכן- הצורה היחידה שאפשרי להשיג את הבחורה, זה אם תהיה מישהו אחר- ואת זה כסף יכול לקנות. 2. כתבת שבכסף א"א לקנות תואר דוקטור אמיתי. וטוב שכתבת, כי זה דוג' לפרודקס- אתה בעצם אומר שכסף לא יכול לקנות לך תואר ד"ר שהשקעת עליו. בעצם, זה כמו לאמר- כסף לא יכול לקנות לי תואר ד"ר שאני רוצה להשיג בלי כסף- וזה פרודקס, כי זה ברור. כסף לא יכול לקנות משהו שאתה רוצה בלי כסף. כסף יכול לקנות תואר ד"ר. אם אתה רוצה לעבוד על הדוקטורט ולקבל אותו- חופשי, אך זה לא סותר את הטענה שכסף יכול לקנות הכל. הוא יכול לקנות תואר ד"ר, הוא א יכול לקנות תואר ד"ר שמי שעושה את הדוקטורט רוצה לקבל אותו בלי כסף- אך זה פרודקס ברור שלא סותר את הטענה. 3. אני משער שאפשר לקנות דרגות של אלוף בצבא בעזרת כסף, וגם להתברג לתפקיד הנ"ל בעזרתו. 4. כסף יכול לקנות את הפרס נובל עצמו, אני בטוח שהרבה שזכו ימכרו אותו בעד הרבה כסף. בנוסף אתה יכול לשחד את הבוחרים, לקנות מעבדה ענקית עם מיליארד עובדים שיפתחו משהו חדש ולקבל פרס נובל ועוד ועוד. 5. בקשר למשרות שדורשות ניסיון- עיין ב2, זה גם פרדוקס. אם יש לך הרבה כסף אתה יכול לקנות לך דברים שתרכוש איתם ניסיון. כמובן שאם אתה רוצה ניסיון ללא כסף, כסף לא יקנה זאת- כמו ב2. 6. בקשר לתכונות אופי- אני עדיין דוגל במורים לאופי שלי. 7. לא תמיד תוכל לקנות בריאות, אך זכור שהטענה היא שכסף י-כ-ו-ל לקנות בריאות. אני לא יודע אם תמיד. לדוג', כסף יכול לקנות לחם במכולת, אך לא כשהיא סגורה- אז הוא צריך לקנות משהו לפרוץ למכולת ועוד ועוד.