שיר: קח אותי לשם

שיר: קח אותי לשם

(אני כתבתי ואני אשמח לשמוע תגובות) כריש אכזר קח אותי מכאן לא יזכרו אותי כוכב ים קטן ממילא אין לי פה אור ירח תחכה לרגע הנכון תלכוד אותי בשניה ונגמור אתה החכה שלי לעולם הבא אני לא שייך לכאן רוצה רחוק רחוק לשם איפה שיש שמיים כחולים במקום בועות קרות בים יש לי לב שבור לב של כוכב ים קטן במצולות ראיתי רק עולם אכזר ספר לי שוב על מקומות רחוקים על דגים שמחים ואלמוגים יפים אמרת שההית שם וחזרת שלא היה קח אותי לשם אני רוצה ליראות במו עיני תן לי את הכוח במאמץ אחרון להסחף אליך להרדם ולחלום אני לא שייך לכאן רוצה רחוק רחוק לשם איפה שיש שמיים כחולים במקום בועות קרות בים

J u s t m o i

New member
אוי, אהבתי!!!!

"לא יזכרו אותי כוכב ים קטן" משום מה המשפט הזה עשה לי משהו...לוידע מה ולוידע למה... שיר יפה מאד, אתה מוכשר

dido007

New member
../images/Emo57.gifממש חמוד!

אהבתי ! אני בכלל אוהב את העניין של ההנפשה! אהבתי גם לראות איך המילה "להסחף" מקבל כאן את המשמעות האמיתית שלה... יש כשרון! המשך כך...

דין לא היה לי מושג..

אני רוצה להגיד לך שיש לך כתיבה שמעבירה כל כך הרבה עוצמה, כל כך הרבה כנות ועצבות באותה נשימה, אתה מוכשר.. רציתי להגיד לך את זה גם על ציפור הדרור אבל לא הספקתי.. אתה אחד המוכשרים שקראתי שירים שלהם..
מדהים

מה קשור../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

דבר ראשון אני רוצה להודות לרוני שנתן בי את האמון ועל שסמך עלי שאוכל להיות לו לעזר בניהול הפורום המדהים הזה. דבר שני, כמו שכולכם יודעים, האוהדים של בית"ר ירושלים הם לא בדיוק מהעדינים () שבאוהדי הכדורגל, ולפעמים זה בא לידי ביטוי גם בפורום הזה עצמו. אין לי שום כוונה לפתוח במשחקי כוח ואין לי שום כוונה לריב עם אף אחד, אבל אני מבטיח שאני אשקיע ואני אעשה דרך ארוכה בשביל להביא את הפורום הזה למקום שכיף יותר להיות בו. איך אני מגדיר "כיף להיות בו" פורום שלא פותחים בו שמונה הודעות על אותו נושא באותו יום (או אותו עמוד לא משנה..) פורום שיהיה מסודר, בלי הודעות שלא במקומן ובלי הודעות שמקומם בהודעות ולא נמצאות שם, מעכשיו יהיו הודעות לכל מה שקשור בפורום ולא ישירות אליו, ולכל מה שלא קשור לפורום אבל בכל זאת מצאתם לנכון לכתוב בו.. דבר אחרון והכי חשוב מבחינתי, תרבות.. אני לא מנסה להשוות חלילה שום השוואה, אבל אם תכנסו לרגע לפורום מכבי תל אביב, הפועל תל אביב וכדומה, אתם תראו שפשוט יש שם אווירה אחרת, לא של ג'ונגל וקללות ומריבות בין זה להוא וכו וכו.. אני לא רוצה להיות האיש הרע אבל אני מקווה שתפנימו את העניין הזה ושתשמרו על שפה יפה, כי אני מצידי אעשה הכל בשביל לדאוג שהרמה של הפורום תעלה.. זה יקרה לאט לאט אבל זה יקרה ואנחנו נהיה פורום הכדורגל הכי טוב שיש בתפוז ב"ה מכיוון שאני מכיר פה ושם אנשים שקשורים לקבוצה כולל שחקנים למינייהם, אני אשתדל להביא לכאן אנשים שיסכימו להתארח מידי פעם ולענות על שאלותיכם (וגם על שאלותי), וכך כולם יהיו מרוצים רק יש לזכור שאני אעשה הכל בשביל שזה יצא לפועל! זו לא הבטחה שזה יקרה זו הבטחה שאני אפעיל את הקשרים הנכונים.. שוב תודה לרוני על הקרדיט, תזכרו שזה הפורום שלכם ובשבילכם, רן.

למעלה