שיר צהריים

Ice machinE

New member
שיר צהריים ../images/Emo163.gif

בלי הרבה הקדמות:
Foreign Affair - ghosts can't run away lt's not our place we'll have to move god knows to where there isn't much that we can do but wait maybe go out some place we know or choose a shooting star to believe that for you it can change everything won't you play now, won't you play now now the autumn is near and for you l'll throw a coin or two don't be sorry don't be sorry ghosts can't run away don't be sorry don't be sorry ghosts can't run away where is home now where is home now ghosts can't run away what it good now? What is bad now? What is good? We didn't care who called the shots And who obeyed Who opened up pandora's box we feared Lt's like an empty feel to fill Your heart will always want to forgive But for you it can't change anything Won't you play now, won't you play now Now the winter is here And for you l'll throw a coin or two don't be sorry don't be sorry ghosts can't run away don't be sorry don't be sorry ghosts can't run away where is home now where is home now ghosts can't run away what it good now? What is bad now? What is good?​
נכתב ע"י סמי סירנבך והולחן ע"י ברי סחרוף הגדול מכולם. לקוח מתוך האלבום East On Fire שיצא ב-89'

oril123

New member
WOW ענק

הייתי בהופעה היחידה שלהם ברוקסן בשנת 90 ויש לי גם הקלטה מגל"צ של ההופעה.

הביצוע בהופעה לוקח בגדול את

המקור האולפני (למרות שנדמה לי שה CD יצא אחרי ההופעה). אני כמובן מסתמך על הזכרון, שכן איבדתי (כהרגלי) את הקסטת.

oril123

New member
ה CD יצא לפני ההופעה ואכן הביצוע

בהופעה לוקח בגדול את הביצוע האולפני אבל דווקה מסיבות שאתה אמור לא לאהב : בהופעה השיר פשוט הרבה יותר רוקי וסוער ועם תופים אמיתיים ועם סולו גיטרה מגניב של סחארוף שסוגר את השיר. ואגב אני ממליץ לך ולכל מי שאוהב מוזיקה קצת מורכבת על קינג קרימזון החדש THE POWER TO BELIVE הם פשוט להקה שמתחדשת כל הזמן ומנסים לזרום עם התקופה.

קינג קרימזון חדש?

עם מי פריפ עובד הפעם? ומה הסגנון? נדמה לי שמאז three of a perfect pair הוא כמעט לא פעל במסגרות רוק פרופר (חוץ משיתוף הפעולה עם סילוויאן)

oril123

New member
כן KC חדש!!!

והם הוציאו לא מעט אלבומים מאז three of a perfect pair אבל זה כנראה המעניין שבהם בתקליט משתתף גיטריסט צעיר בשם טריי גאן והמתופף דייב מסטלוטו ואת הבססיט אני לא זוכר החשוב הוא שהאלבום נשמע מאד עכשווי והוא משלב תופים חיים עם מכונות תופים וכן מוזיקה אלקטרונית ואפילו "דאנסית" משהו יחד עם מטאל וכמובן בשלביל להרפות את האווירה המתוחה באלבום יש גם מספר בלדות.

למעלה