שיר צהריים והיום ... Blancmange

Ovi Basha

New member
שיר צהריים והיום ... Blancmange

Living On The Ceiling היה להיטם הגדול ביותר של הצמד הבריטי "בלאמאנש" שכלל את ניל ארתור וסטפן לאקומב. הלהיט לקוח מאלבומם הראשון Happy Families משנת 1982 . איזה שיר ענק ואיזה צמד מצויין . האוסף שלהם Second Helpings מומלץ !
You keep me running round and round Well, that’s alright with me Up and down I'm up the wall I'm up the bloody tree That's alright with me Yeah, that's alright with me Well it feels alright to me Yeah, it looks alright to me Chorus And I'm so tall I'm so tall You raise me and then you let me fall And I'm so small I'm so small Wrap me round your finger, see me fall You keep me running round and round Well, that’s alright with me Nothing, nothing, nothing's going to step in my way Living on the ceiling No more room down there Things fall into place, you get the joke Fall into place! Chorus And I'm so tall I'm so tall You raise me and then you let me fall And I'm so small I'm so small Wrap me round your finger, see me fall You keep me running round and round Well, that’s alright with me Up and down I'm up the wall I'm up the bloody tree Hiding from your questions, questions you won't ask Why am I up the tree! You say Why you down there! I say Chorus And I'm so tall I'm so tall You raise me and then you let me fall And I'm so small I'm so small Wrap me round your finger, see me fall​

Ovi Basha

New member
ובאותו עניין - שאלה לי אליך אורן

האם קיים סיכוי ששיר כזה לדוגמא יושמע על ידך במסיבת האייטיז של יום שבת בערב ?

greenzg

New member
קלאסיקה מודרנית

השאלה היא אם הוא עבר את הגבול (אליו הוא קרוב מאוד) של מאוס ?

alpha80

New member
בודאי שבודאי!

יושמע גם יושמע, מאוס לא מאוס - מהקלאסיקות של ה 80, וזה אחד ההרכבים היותר אהובים עלי מה 80, היה להם צליל מאוד מיוחד ויוצא דופן. מאוד אהבתי את WAVES, יצירת מופת קטנה, וגם את החידוש שלהם ל"אבבא" - THE DAY BEFORE YOU CAME שלקח את השיר המשעמם הזה כמה רמות למעלה לאחת הקלסיקות שלהם.

Ovi Basha

New member
מצויין !

אכן להיט קלאסי שראוי להשמעה וטוב לדעת שגם אתה חושב כך. אני לא "חסיד" של קאברים , אבל החידוש שעשו בלאמאנש לשיר של אבבא The Day Before You Came הוא פשוט יוצא מגדר הרגיל ובנקודה הזאת אני מסכים איתך במאת האחוזים. בנוסף ל- Waves שהוזכר כאן, אני אהבתי מאוד גם את הלהיטים Blind Vision , Don't Tell Me וכמובן איך אפשר בלי השיר המקסים That's Love, That It Is . אגב, ישנם 2 שירים גדולים של בלאמאנש מתוך אלבומם הראשון Happy Families מ- 1982 שלא מופיעים באוסף הלהיטים שלהם אבל אני אישית ואולי יש כאן עוד כמה שחושבים כמוני ( מאלו שמכירים טוב את הלהקה הזאת ) הייתי מוסיף אותם בעיניים עצומות ומבלי להסס בכלל לאוסף האולטימטיבי שלהם. אני מתכוון לשירים Kind ו - Wasted . תאווה לאוזניים..... לכל המתעמקים שביניכם, שווה לנסות.

adiville

New member
אלפא היה משמיע הרבה......

את השיר הזה בשטיק. יש לי אותו על איזה אוסף. בהתחלה ששמעתי אותו זה היה נורא מצחיק כי תהיתי מה קדם למה - השיר לחדשות בערבית או החדשות בערבית לשיר ? בכלל לא ידעתי שזה שיר אלא חשבתי שזאת סתם "נעימה" שעשו לחדשות

למעלה